Actorii din filmul “Sunetul muzicii” se reunesc după 45 de ani

0

Publicat la 29 Sep 2010, de către mada, în Filme, Televiziune

Actorii din celebrul film se vor întâlni în octombrie la emisiunea lui Oprah Winfrey.

Actorii din distribuţia filmului „Sunetul muzicii” se vor reuni pentru prima oară, după 45 de ani, în octombrie, în emisiunea celebrei realizatoare, Oprah Winfrey.

http://www.amiright.com/album-covers/images/album-Various-Artists-The-Sound-of-Music.jpg

Julie Andrews, Christopher Plummer, Charmian Carr şi actorii care au interpretat rolurile celorlalţi şase copii ai familiei Von Trapp vor povesti o serie de întâmplări petrecute în timpul filmărilor pentru acest lungmetraj. Actorii vor povesti şi aspecte din vieţile lor de după acest lungmetraj, devenit unul dintre cele mai populare musicaluri realizate în istoria cinematografiei. Charmian Carr şi alţi interpreţi din film s-au mai reunit în trecut, însă fără Julie Andrews (în vârstă de 74 de ani) şi Christopher Plummer (în vârstă de 81 de ani).

Filmul a fost turnat în 1965 şi premiat un an mai târziu cu cinci Oscaruri. Renumitul actor Christopher Plummer a dorit în trecut să se distanţeze de acest film şi a refuzat constant evenimentele aniversare ale peliculei. Însă, recent, a declarat într-un interviu că s-a împăcat cu rolul care l-a făcut celebru, deşi din cauza acestuia, în anii care au urmat după peliculă, a fost distribuit doar în roluri de personaje crispate.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

Lasă o părere