COMEDIA ŢINE LA TINEri, ediţia a5-a

0

Posted on : 15-Nov-2010 | By : mada | In : Festivaluri, Spectacol, Teatru

COMEDIA ŢINE LA TINEri

Vineri, 19 Noiembrie 2010 , ora 19:00
Teatrul de Comedie cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi având ca partener Clubul UNESCO Adolescenţii vă invită să fiţi martori la începutul de drum al unei noi promoţii de regizori, actori şi scenografi în cadrul proiectului COMEDIA ŢINE LA TINEri, ediţia a V-a ce va avea loc la Teatrul de Comedie – Sala Studio (Str. Sf. Dumitru nr. 2) şi Sala Nouă (Str. Sf. Vineri nr. 11) – în perioada 19 – 28 noiembrie 2010.
art 87031 comedia COMEDIA ŢINE LA TINEri, ediţia a5 a

Scopul acestui proiect este promovarea şi susţinerea tinerilor creatori de teatru.

Tinerei generaţii i se acordă astfel şansa să prezinte pe scena unui teatru profesionist producţiile realizate la finalul anilor de studiu universitar.

Ediţia acestui an va cuprinde 10 spectacole în concurs şi 3 în afara concursului.

Gala COMEDIA ŢINE LA TINEri va avea loc duminică, 28 noiembrie, ora 19.00, Sala Nouă

Se vor acorda următoarele premii: premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cel mai bun regizor, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol principal, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol secundar, premiul pentru scenografie.

Ca şi în ediţiile anterioare, cel mai bun spectacol va ramâne în repertoriul teatrului în stagiunea curentă a Teatrului de Comedie

“Let’s Go Digital!”@TIFF

0

Posted on : 08-Apr-2010 | By : mada | In : Festivaluri, Filme

Devenit deja o tradiţie de succes a TIFF-ului, care îl găzduieşte din iunie 2005, Let’s Go Digital! se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toata ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video.

Timp de 10 zile participanţii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Vor avea acces la aparatura profesională, fiind îndrumaţi de profesionişti din cinematografia română.
Nu în ultimul rând, tinerii se vor putea bucura de toate evenimentele festivalului şi vor avea ocazia de a intra în contact cu diferite personalităţi din industria cinematografică. Atenţie! Ultima zi de primire a aplicaţiilor este 1 mai 2010.

5 lgd visual  Lets Go Digital!@TIFF