Târgului care…rupe gura târgului. Dansează pe arome tradiţionale!@MŢR

0

Publicat la 14 Aug 2010, de către mada, în Târguri

Muzeul Naţional Ţăranului Român, 20 – 22 august

Punem grătarul la încins, cuptoarele să duduie, scoatem straiele de sărbătoare din cufere şi ne lustruim încălţările pentru a ne aştepta oaspeţii gurmanzi şi amatori de jocuri populare la cea de-a doua ediţie a “Târgului care… rupe gura târgului. Dansează pe arome tradiţionale!”, petrecere cu muzică, dansuri şi gustări timp de trei zile, între 20 şi 22 august.
Rămânem pe poziţii când vine vorba de calitatea şi diversitatea produselor, iar pentru ediţia din august ne-am gândit să ne aşteptăm muşterii într-o incintă caldă şi prietenoasă, în acord cu atmosfera târgului, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, situat în zona centrală a Capitalei (Piaţa Victoriei), prin urmare uşor de ajuns, în special cu transportul public.
Evenimentul este dedicat micilor fermieri, producătorilor români de bucateşi meşteşugarilor, invitaţi ai Magiunului natural de prune Topoloveni, primul aliment tradiţional din România recunoscut internaţional.
La fel ca şi în cazul primei ediţii care a avut loc în luna iulie, târgul lunii august este o adevărată sărbătoare culinară pentru amatorii de produse româneşti.

1034645 1   	Târgului care...rupe gura târgului. Dansează pe arome tradiţionale!@MŢR

„TÂRGUL care… rupe gura târgului. Dansează pe arome tradiţionale!” se desfăşoară în zilele de 20-21-22 august 2010, între orele 10.00 – 20.00.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

  • „TÂRGUL care rupe… gura târgului.Dansează pe aromele toamnei!”@MŢR
    MŢR, 1-3 octombrie La acest sfârşit de săptămână,  gurmanzii, împătimţii bucatelor tradiţionale, iubitorii de muzică populară şi de folclor sunt aşteptaţi, cu mic, cu mare, la Muzeul Ţăranului Român. Aici se vor putea „desfăta” în cadrul
  • Târgul de Sfântul Dumitru@MŢR
    22-24 Octombrie 2010, MŢR Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Maramureş organizează în perioada 22 – 24 octombrie 2010, la Muzeul Ţăranului Român, Târgul de Sfântul Dumitru, prilej de întâlnire cu bunătăţile şi frumuseţile satului
  • Târgul Naţional al Cărţii de Poezie@Bucureşti
    Bucureşti, 2 – 5 iunie Evenimentul cuprinde lansări de carte şi dezbateri propuse şi organizate de editurile şi revistele participante la cele 20 de standuri amplasate în curtea şi în holul Uniunea Scriitorilor din România (USR).
  • AuGust de vacanţă, Festivalul verii
    Bucureşti, 6 – 15 august În Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost I.O.R.) se vor deschide nişte standuri de prezentare a unei oferte originale româneşti, cu un meniu de combinaţii literar – gastronomice diverse folosind elemente din
  • Târgul de carte şcolară “Gaudeamus”, ediţia aVIII-a
    Bucureşti, 18 – 22 noiembrie, Sala Radio Începând cu acest an, Târgul Internaţional Gaudeamus va avea, la fiecare ediţie, un invitat de onoare. În 2010, Invitatul de Onoare este Belgia – Wallonie Bruxelles, opţiune bazată pe afinităţile

Lasă o părere