Târg-uşor@Tago Mago

0

Posted on : 18-Dec-2010 | By : mada | In : Cluburi, Shopping, Târguri

Tago Mago, 18 – 19 decembrie 2010

1040581 1 Târg uşor@Tago Mago

Se pare că Moşul a lăsat o parte din cadouri la Tago Mago anul acesta! Astfel, dacă nu v-aţi decis încă asupra unui dar pentru cei dragi, sunteţi aşteptaţi la “Târg-uşor”, într-o atmosferă specială de Crăciun, cu arome de sărbătoare şi muzică bună.
Vintage sau antichităţi…decoraţiuni, bijuterii, obiecte unicat,jucării, pictate, cusute, tăiate, sculptate, scrise, hand-made, gustoase, modelate, fotografiate…turtă dulce şi vin fiert, toate se îngrămădesc la “Târg-uşor”.

Nu se putea ca Tago Mago să stea departe de oamenii săi şi să nu le organizeze un târg special de sărbători. Pe lângă obişnuitele produse numai bune de împachetat, la târg se strâng jucării pentru pentru copiii aflaţi în orfelinate, aşa că dacă micuţii sunt dispuşi să renunţe la păpuşi ori maşinuţe le puteţi aduce la târg şi acestea cu siguranţă îşi vor găsi noi stăpâni.

“Nu mai plânge, baby”@Green Hours

0

Posted on : 18-Dec-2010 | By : mada | In : Cluburi, Spectacol

Luni 20 şi Marţi 21 decembrie, orele 20:00 şi 22:00,Teatrul LUNI de la Green Hours

Un spectacol despre iubirea care se transformă în obsesie şi devine mai primejdioasă decît ura.

Carmen Lidia Vidu a construit un performance ce se potriveşte perfect programului avangardă/experimental/Green Hours, iniţiat în Calea Victoriei 120. Este un spectacol multimedia – contemporan ca text şi concept, cu actori tineri şi deosebit de talentaţi – Marius Manole şi Florentina Ţilea.

poster nu mai plange baby Nu mai plânge, baby@Green Hours

Vino să vezi… un “altfel” de teatru!

„Constantin şi Elena”@MŢR

0

Posted on : 11-Dec-2010 | By : mada | In : Cluburi, Filme

Documentarul „Constantin şi Elena” în regia lui Andrei Dăscălescu va fi lansat pe DVD, pe 15 decembrie la Muzeul Ţăranului Român. Lansarea DVD-ului va fi însoţită de o proiecţie specială a filmului premiat la cel mai important festival de film documentar din lume (IDFA) începând cu orele 20:00 în Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR).

 „Constantin şi Elena”@MŢR

După vizionare, Taraful din Clejani va susţine un concert la Clubul Ţăranului începând cu orele 22:30. “Constantin şi Elena” ne spune povestea de dragoste a unui cuplu căsătorit de peste jumătate de secol, care trăieşte într-un sat pitoresc din nord-estul României, lângă Piatra-Neamţ. Documentarul porneşte de la activităţile cotidiene ale celor două personaje, urmărite de-a lungul unui an, pentru a ajunge la semnficaţii profunde, prezentându-se o lume în care valorile spirituale primează în faţa celor materiale.

“Constantin şi Elena”, vizionare cu public, la NCRR, pe 15 decembrie.
Intrarea la vizionare este liberă. Pentru concertul Tarafului din Clehjani accesul se va face în urma achiziţionării DVD-ului “Constantin şi Elena” (30 lei).

“Monoloagele vaginului”@Club Fourteen

0

Posted on : 07-Dec-2010 | By : mada | In : Cluburi, Spectacol

Club Fourteen, Duminică, 12 decembrie, ora 19:30

Dacă eşti femeie şi ai uitat ce înseamnă acest lucru, dacă eşti bărbat şi vrei să ştii ce este o femeie, atunci nu ar strica să îţi petreci duminica în compania Dianei Giubernea. Declarat încă de la apariţie “Biblia feminismului modern”, textul spectacolului Monoloagele vaginului este unul rafinat, emoţionant, incitant şi provocator.

Un text incisiv despre ce înseamnă să fii femeie în zilele noastre, în care umorul se îmbină cu tragicul. Cu toţii avem nevoie de eliberarea de trecut, de prejudecăţi, de sclavia unei vieţi de negare a normalului, de condiţionările impuse de societate, iar acest lucru vine doar din interior.

Înainte

Spectacolul este un îndemn la autocunoaştere şi la cunoaşterea celui/celei de lângă tine, într-o lume blamată de singuratate. O luptă artistică împotriva violenţei, ignoranţei, laşităţii, împotriva permanentului conflict dintre trup şi suflet, materie şi minte, femeie şi barbat. Doar prin autocunoaşere, încredere, dar mai ales prin iubire se pot rupe barierele din noi şi din jurul nostru.