Megamind 3D @ Cinema

0

Posted on : 08-Dec-2010 | By : mada | In : Cinematograf, Filme

Premieră: 10 decembrie

“Megamind”, filmul de animaţie ale cărui personaje principale “poartă” vocile lui Brad Pitt şi Will Ferrel, intră în cinematografele din România pe 10 decembrie. Este o producţie Dreamworks, studiouri care au realizat şi celebrele filme “Shrek”, “Madagascar” sau “Kung Fu Panda”.


Comedia animată este o satiră la adresa filmelor cu super-eroi. În cadrul acesteia personajul malefic Megamind cade în depresie după ce îşi invinge principalul oponent, Metro Man (voce interpretată de Brad Pitt). Plictisit, acesta se gândeşte să-şi creeze un nou oponent cu care să se lupte, Titan. Dar Titan, în schimb, se prinde repede că e mult mai distractiv să fie erou negativ decât băiat cumsecade aşa că acum îşi propune să distrugă lumea.


Megamind 3D
SUA 2010 Regia: Gary Trousdale
Cu: Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill

” NO UMAN, NO CRAI”@Clubul Ţăranului

0

Posted on : 26-Nov-2010 | By : mada | In : Spectacol, Teatru

Teatrul de Artă Bucureşti prezintă luni, 29 noiembrie, ora 21, la Clubul Ţăranului, spectacolul NO UMAN, NO CRAI.

Zis şi curs pentru începători despre femei, spectacolul îi reuneşte pe Geo Constantinescu, Vlad Popescu şi Marius Cordoş, responsabil şi pentru regie. Un colaj de poezii cu tente romantico-melancolico-umoristice, un cântec vioi, fără cusur, al unei chitări cu suflet, istorioare rimate, multă carismă şi ironie. Spectacolul este unul distractiv, induce stări de bine şisentimente contradictorii, dincolo de tranşantul titlu: Fără femeie nu e plânset.

afis web no uman 497x648  NO UMAN, NO CRAI@Clubul Ţăranului

Preţul unui bilet este de 20 RON.
Rezervările se fac la numărul de telefon 0746 114 224.

Spectacolul durează 75 min.

“Insomniacii”@Clubul Ţăranului

0

Posted on : 19-Nov-2010 | By : mada | In : Spectacol

Teatrul de Artă București prezintă luni, 22 noiembrie, ora 21, la Clubul  Ţăranului, comedia Insomniacii, scrisă de Mimi Brănescu, în regia lui Sorin Militaru.

afis web insomniacii 498x704 Insomniacii@Clubul Ţăranului

Distribuţia îi reuneşte pe Liviu Cheloiu, George Constantinescu și Grigore Marin. Insomniacii este o comedie despre banalitatea vieţii şi despre condiţia umană dramatică, despre oameni rătăcind în absurd care se agaţă de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranţa ieşirii din anonimat.

Insomniacii, o comedie nebună cu şi despre nebuni şi nebunie.

Preţul unui bilet este de 20 RON.
Rezervările se fac la numărul de telefon 0746 114 224.

Spectacolul durează 1h15.

COMEDIA ŢINE LA TINEri, ediţia a5-a

0

Posted on : 15-Nov-2010 | By : mada | In : Festivaluri, Spectacol, Teatru

COMEDIA ŢINE LA TINEri

Vineri, 19 Noiembrie 2010 , ora 19:00
Teatrul de Comedie cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi având ca partener Clubul UNESCO Adolescenţii vă invită să fiţi martori la începutul de drum al unei noi promoţii de regizori, actori şi scenografi în cadrul proiectului COMEDIA ŢINE LA TINEri, ediţia a V-a ce va avea loc la Teatrul de Comedie – Sala Studio (Str. Sf. Dumitru nr. 2) şi Sala Nouă (Str. Sf. Vineri nr. 11) – în perioada 19 – 28 noiembrie 2010.
art 87031 comedia COMEDIA ŢINE LA TINEri, ediţia a5 a

Scopul acestui proiect este promovarea şi susţinerea tinerilor creatori de teatru.

Tinerei generaţii i se acordă astfel şansa să prezinte pe scena unui teatru profesionist producţiile realizate la finalul anilor de studiu universitar.

Ediţia acestui an va cuprinde 10 spectacole în concurs şi 3 în afara concursului.

Gala COMEDIA ŢINE LA TINEri va avea loc duminică, 28 noiembrie, ora 19.00, Sala Nouă

Se vor acorda următoarele premii: premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cel mai bun regizor, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol principal, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol secundar, premiul pentru scenografie.

Ca şi în ediţiile anterioare, cel mai bun spectacol va ramâne în repertoriul teatrului în stagiunea curentă a Teatrului de Comedie