Mini-târg de Crăciun@Lente&Cafea

0

Posted on : 20-Dec-2010 | By : mada | In : Shopping, Târguri

Lente&Cafe, 23 – 24 decembrie

“Mini-târgul de Crăciun” pus la cale şi găzduit de cei de la Lente&Cafea este adresat celor care nu au avut timp să-şi umple sacul cu cadouri pentru cei dragi. În 23 şi 24 decembrie, între orele 11 şi 18, lumea are acces la produsele şi surprizele pregătite de Lente&Cafe cu ocazia Crăciunului.

http://lente.ro/wp-content/uploads/2010/12/mozaic.jpg

La târg puteţi găsi cosmetice naturale create de “Pouff O’Sheney”, obiecte de sticlă pictate manual de “Handmade Sister”, jucării lucrate de jucăuşii de la “Arca Toys”, genţi cusute cu drag de “Army of Mice şi o pisică”, brioşe şi biscuiţi din atelierul de dulciuri al “Easy Does It”, bijuterii aduse de reni tocmai de la Braşov, din magazinaşul cochet al “Mademoiselle Bijoux”, cărţi şi postere serigrafiate manual scoase din rafturile secrete ale “Librăriei Jumătatea Plină”.

Târg-uşor@Tago Mago

0

Posted on : 18-Dec-2010 | By : mada | In : Cluburi, Shopping, Târguri

Tago Mago, 18 – 19 decembrie 2010

1040581 1 Târg uşor@Tago Mago

Se pare că Moşul a lăsat o parte din cadouri la Tago Mago anul acesta! Astfel, dacă nu v-aţi decis încă asupra unui dar pentru cei dragi, sunteţi aşteptaţi la “Târg-uşor”, într-o atmosferă specială de Crăciun, cu arome de sărbătoare şi muzică bună.
Vintage sau antichităţi…decoraţiuni, bijuterii, obiecte unicat,jucării, pictate, cusute, tăiate, sculptate, scrise, hand-made, gustoase, modelate, fotografiate…turtă dulce şi vin fiert, toate se îngrămădesc la “Târg-uşor”.

Nu se putea ca Tago Mago să stea departe de oamenii săi şi să nu le organizeze un târg special de sărbători. Pe lângă obişnuitele produse numai bune de împachetat, la târg se strâng jucării pentru pentru copiii aflaţi în orfelinate, aşa că dacă micuţii sunt dispuşi să renunţe la păpuşi ori maşinuţe le puteţi aduce la târg şi acestea cu siguranţă îşi vor găsi noi stăpâni.

“Cadouri cu dichis” în Bucureşti

0

Posted on : 11-Dec-2010 | By : mada | In : Shopping, Târguri

MioBio, YaU Concept si SmartWomen.ro îţi  propun “Cadouri cu dichis”

Cadouri%20cu%20dichis web 0 Cadouri cu dichis în Bucureşti

un târg de cadouri chic şi altfel, care se pregăteşte cu accesorii de Crăciun, mici obiecte de design, bijuterii de autor, design vestimentar, cosmetice organice, cadouri pentru copii, dulciuri delicioase, ceaiuri alese, vinuri savuroase şi multe alte lucruri de descoperit!

Carla Szabo, Raluca Nicolaescu, Alma Bravescu, Little Black Doll, Bernschutz & Co, Color – beautiful things, Spot Design, Modamania, Napati, Enoteca sunt câţiva dintre cei care îşi vor expune creaţiile şi produsele.

“Cadouri cu dichis”

târg dichisit care este deschis sâmbătă şi duminica aceasta
11- 12 decembrie, între orele 11.00 si 19.00
la magazinele MioBio si YaU Concept

str. Jules Michelet nr. 9 (zona P-ţa Romană / din Magheru / vis-a-vis Ambasada Angliei)

Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity

0

Posted on : 29-Nov-2010 | By : mada | In : Ceainării, Shopping

Duminică, 5 decembrie, începând cu ora 11:00, Ceainăria Serendipity vă invită să intraţi în atmosfera sărbătorilor de iarnă şi să îl ajutaţi pe Moş Crăciun să aleagă cadouri pentru cei dragi. Veţi avea ocazia să cumpăraţi cadouri speciale, confecţionate manual şi să savuraţi un ceai parfumat.

Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity este dedicat celor care işi doresc să pună sub brad cadouri originale, evitând aglomeraţia marilor magazine şi a produselor de serie. Anul acesta, la cea de-a treia ediţie a evenimentului, veţi putea alege dintr-un număr mare de podoabe, accesorii şi decoraţiuni, create cu suflet de tineri artişti.

Intrarea este liberă la Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity.

Numai în ziua bazarului vom avea un preţ special pentru ceaiurile calde şi aromate, care să vă învăluie în amintiri din vremea copilăriei. Cum Crăciunul înseamnă nu numai cadouri, ci şi cele mai plăcute suprize, vă invităm să participati la tombola magică, în urma căreia puteţi câştiga multe daruri din tolba plină a lui Moş Crăciun.

martor serendipity postera3 297x420mm 723x1024 Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity