“Drumul spre celebritate”, ediţia aII-a

0

Posted on : 27-Dec-2010 | By : mada | In : Muzică


Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011 , ora 11.00

Radio România Cultural şi Centrul Cultural “Palatele Brâncoveneşti” netezesc tinerilor artişti “Drumul spre celebritate”

art 93351 mogosoaia15ian1 Drumul spre celebritate, ediţia  aII a

Debutază ediţia a II-a a Concursului “Drumul spre celebritate”.

Sâmbătă 15 ianuarie 2011, de la ora 11, la Palatul Mogoşoaia, se va desfăşura prima etapă în cadrul căreia vor concura 5 tineri violonişti, iar inviat special va fi cunoscutul solist şi profesor Florin Croitoru.

Competiţia, organizată de Radio Romania Cultural şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti în perioada 15 ianuarie – 7 mai 2011 îşi doreşte promovarea tinerilor muzicieni talentaţi şi crearea şi educarea unui nou public de muzică clasică.

Concursul, deschis muzicienilor cu vârste între 16 şi 26 de ani, este unic în România prin numărul mare de etape în cadrul cărora sunt invitate personalităţi ale artei sunetelor şi prin implicare tinerilor spectatori în procesul jurizării.

Parteneri : ExcesMusic, prin Programul “Oportunităţi la tine acasă”, finanţat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România; Catena – Farmacia care te ajută; Fundaţia Internaţională “Ion Voicu”

PrichindelulMeu.ro a împlinit trei ani

0

Posted on : 28-Nov-2010 | By : mada | In : Copii, Timp liber

Pictas Online, agenţia specializată în User Interface şi User Experience, a relansat www.prichindelulmeu.ro. Portalul beneficiază de un design nou, în concordanţă cu interesele utilizatorilor, respectând regulile de usability.

225x169 017914 prichi  PrichindelulMeu.ro a împlinit trei ani


PrichindelulMeu.ro este dedicat părinţilor şi copiilor, conţine informaţii constant actualizate şi concursuri tematice în jurul cărora a fost creată o comunitate de mamici.

PrichindelulMeu.ro are peste 20.000 de useri activi şi este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 0 – 12 ani. Website-ul se adresează în egală măsură şi părinţilor, care îl vizitează cu scopul de a se informa, participă la concursuri, dar şi pentru achiziţionarea produselor din magazinul online. Odată cu relansarea portalului, au avut loc modificări şi asupra magazinului online pentru copii, care a căpătat şi el un nou design şi oferă clienţilor o modalitate mai uşoară de a plasa o comandă şi de a-şi găsi produsele dorite.

Relansarea a avut loc în contextul în care piaţa online este în continuă mişcare şi schimbare, iar adaptarea designului la noile tendinţe ale anului 2010 vine ca o completare pentru conţinutul oferit. Astfel, a fost redefinită structura, au fost lansate noi concursuri şi s-a pus accentul pe îmbunătăţirea din punct de vedere al funcţionalităţii pentru utilizatori. Userii au posibilitatea de a-şi încărca singuri fotografiile şi posta comentariile în cadrul paginilor, au acces la galeriile foto şi la cele video nou lansate. De asemenea, pe lângă concursurile deja consacrate au fost lansate noi concursuri şi urmează ca portalul să aduca surprize unice pentru vizitatori.

START DE STAR se adresează copiilor şi părinţilor deopotrivă şi reprezintă un concurs de larg interes care oferă premii şi surprize prichindeilor participanţi. În urma concursului START DE STAR, în cadrul unui eveniment anual, dintre premianţii fiecărei luni este ales Prichindelul Anului.

VIDEO STAR este un concurs nou cu premii lunare, în cadrul căruia părinţii pot participa cu filmuleţe ale prichindeilor în funcţie de tematica lunii. Pentru luna noiembrie tematica este „PRICHI DANSEAZĂ”, iar părinţii sunt invitati să înscrie un filmuleţ care să-l înfăţişeze pe copilul lor dansând. O altă noutate în portal este reprezentată şi de secţiunea PORTAL unde firmele şi magazinele adresate mamelor şi copiilor se pot înscrie pentru expunere.

“În luna noiembrie a acestui an, PrichindelulMeu.ro a împlinit 3 ani de existenţă şi cu această ocazie am dorit să oferim comunităţii un cadou de aniversare – relansarea portalului. Noua structură şi noile funcţionalităţi ale website-ului au fost create în urma studiului de un an de user experience şi user interface, realizate de Pictas. Concursul START DE STAR, care se desfăşoară cu un mare succes de 3 ani de zile, continuă să ofere multe premii şi surprize participanţilor. Pe lângă elementele noi, noutăţile sunt reprezentate de posibilitatea de adăugarea comentariilor la fotografii, precum şi crearea unei zone de admin pentru user. Astfel, utilizatorul poate să-şi creeze profil, galerii foto şi să adauge comentarii. Suntem mândri să ne bucurăm de un portal energic, viu colorat şi plin de veselie, o comunitate în cadrul căreia invitam să se alăture cât mai mulţi utilizatori şi prieteni. ”, a declarat Dana Niţu, Product Manager PrichindelulMeu.ro.

A început Concursul “Cea mai bună piesă românească a anului 2010″

0

Posted on : 19-Nov-2010 | By : mada | In : Uncategorized

Uniunea Teatrală din România (UNITER) a început să primească piese de teatru pentru înscrierea în Concursul de dramaturgie “Cea mai bună piesă românească a anului”, ediţia 2010, informează un comunicat al instituţiei.

Autorii vor trimite piesele dactilografiate, într-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu, însoţite de un plic închis în care vor fi precizate datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris şi pe plicul cu datele de identificare.

Textele vor putea fi trimise până pe 15 ianuarie 2011 (data poştei), se mai arată în comunicatul UNITER.

Nu se primesc în concurs piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate public, iar textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

Juriul va anunţa piesa câştigătoare la sfârşitul lunii martie 2011, iar Editura UNITEXT o va publica într-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor UNITER (aprilie/mai 2011), moment în care va fi înmânat şi premiul, se mai arată în comunicatul citat.

Înscrierea se poate face şi direct la Secretariatul UNITER.

Adresa poştală pentru înscrierea pieselor: Str. George Enescu 2-4, sector 1, Bucureşti, cod poştal 010305, cu menţiunea “Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2010″.

Concursul, premiul şi tipărirea piesei câştigătoare sunt finanţate prin efortul şi sub egida Casei Regale a României.

Concursul “Cea mai bună piesă românească a anului 2009″ a fost câştigat de piesa “Natură moartă cu nepot obez”, de Ion Sapdaru.

Romanian PR Week,ediţia a opta

0

Posted on : 03-Oct-2010 | By : mada | In : Conferinţe, Eveniment

5 – 7 octombrie, Palatul Parlamentului

În perioada 5 – 7 Octombrie se va desfăşura la Palatul Parlamentului cea de-a opta ediţie Romanian PR Week.

Evenimentul reuneşte Congresul Internaţional PR Week, PR Award Gala Night şi un training tematic de o zi.

Actuala ediţie propune un mesaj simplu susţinut de voci care au un cuvânt de spus în comunicarea de afaceri: Strategia şi evaluarea sunt motoarele performanţei. Pentru a fi credibile şi eficiente, programele de comunicare trebuie născute din strategiile de afaceri. Măsura performanţei este dată de evaluare. Gândite în afara strategiilor de afaceri, nereflectate în practici şi acţiuni constante, nesupuse testului evaluării, programele de comunicare se dovedesc lipsite de credibilitate şi de efecte pe termen lung.

5 invitaţi internaţionali, 5 manageri şi 14 practicieni români de Relaţii Publice vor participa la dezbaterile Romanian PR Week. Lucrările congresului vor beneficia şi de expertiza unor profesionişti internaţionali de top precum: Peter Debreceny (SUA), Chaiman US Institute for Public Relations; Nick Andrews (Belgia), Vice-Preşedinte Fleishman-Hillard Bruxelles; Dr. Karsten Ehms (Germania), Corporate Technology Siemens AG; Tony Meehan (Marea Britanie), Preşedintele TMA Communications şi fost director al competiţiei internaţionale IPRA Golden World Award şi Thomas Achelis (Germania), Preşedintele Forum for International Communications.

Teme inedite precum Managementul reputaţiei online, Management şi comunicare în afaceri, Evaluarea în PR: repere, tendinţe şi provocări, antropologie digitală, Predicţii privind impactul reţelelor sociale asupra practicii de relaţii publice, Instrumente de evaluare în comunicarea internă, Cei mai importaţi indicatori în social media şi măsurarea acestora, Evaluarea impactului activităţii de PR într-un program de CSR etc sunt abordate în cadrul congresului PR Week de nume sonore ale PR-ului autohton şi internaţional.

Evenimentul festiv PR Award Gala Night va avea loc în seara zilei de 6 Octombrie. La cea de-a opta ediţie a competiţiei Romanian PR Award au fost înscrise 110 proiecte în cadrul celor 9 categorii de concurs.      Cover Flyer Romanian PR Week,ediţia a opta

Romanian PR Week se încheie în data de 7 octombrie cu training-ul tematic “Strategic Planning of PR Campaigns”, susţinut de Thomas Achelis, preşedintele Forum for International Communications.