Trei În Ger/ No umăn, no crai @ Memories Lounge

0

Posted on : 20-Dec-2010 | By : mada | In : Spectacol

Teatrul de Artă Bucureşti vă invită miercuri, 22 decembrie, ora 21, la Memories Lounge, la spectacolul Trei În Ger sau, în alte cuvinte, la No umăn, no crai, de temperaturi scăzute.

TAB trei in ger 498x703 Trei În Ger/ No umăn, no crai @ Memories Lounge

După literatura și muzica internațională, deja renumiţii George Constatinescu, Vlad Popescu şi Marius Cordoş prezintă un altfel de spectacol, “umoristico–muzical”, pentru sărbătoarea de Crăciun. Un show sensibil, amuzant şi interactiv ce se recomandă a fi servit alături de o cană de vin fiert cu scorțișoară, într-o atmosferă caldă, încărcată de miros de brad.

Rezervările se fac la numărul de telefon 03180 80 880
Preţul unui bilet este de 20 RON.

Halloween@T.Masca

0

Posted on : 29-Oct-2010 | By : mada | In : Spectacol, Teatru

Teatrul Masca va invită duminică, 31 octombrie, de la ora 11:00, la ediţia a V-a a evenimentului “Halloween la Masca” la spectacolul pentru copii “Misterele Magiei”.

“Halloween, sărbătoarea influenţată de diverse culturi pe filieră celtică şi romană, cu o vechime de 2.000 de ani, este o ocazie pentru copii de a pătrunde în lumea fermecătoare a măştilor. Anul acesta vă aşteptăm cu un duo inovator ce vă va induce iluzia perfectă a magiei”, a declarat Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

afis site Halloween@T.Masca

De Halloween, Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa, protagoniştii show-ului, au pregătit momente deosebite. Reprezentaţia combină ramuri ale artei spectacolului ca dans, balet, acrobatică sau comedie. Cei mici vor putea cumpăra tricouri cu logo-ul evenimentului şi vor fi primiţi şi cu numere de magie cu sfori, inele, desene care se mişcă, obiecte care zboară, lumini care apar de nicăieri şi numere interactive.

Flamenco Caliente @Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

0

Posted on : 20-Oct-2010 | By : mada | In : Spectacol

Sâmbătă, 23 Octombrie 2010, ora 19:00, Tête-à-Tête Coffee Art & Chill
Parcul Herăstrău, lângă Grădina japoneză
București

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill vă invită să participi sâmbătă, 23 octombrie de la ora 19:00 la cursul de flamenco pentru începători, urmat de la ora 20:30 de show-ul de flamenco al artistului argentinian LUCAS MOLINA – dans, percuție și voce.

La spectacol vor mai participa: ALEXANDRA TOADER – vioara și ADRIANA NAIDIN – pian, violoncel și voce.

curs flamenco lucas molina 498x704 Flamenco Caliente @Tête à Tête Coffee Art & Chill

Prețul intrării este 20 lei, iar rezervările se pot face sunând la numărul 0728.668.463.

Lucas Molina este dansator de flamenco, percuționist oriental și pictor. S-a născut la 16 iunie 1985, în Buenos Aires, Argentina, iar de-a lungul drumului său artistic a susținut concerte și workshop-uri în Argentina, Uruguay, Spania, Italia și România. Iubirea de artă i-a fost inspirată din familie și cultivată de la vârsta de 7 ani când a început să urmeze cursurile unei şcoli de arte, studiind pictura.


La 17 ani se întâlnește pentru prima dată cu marea sa dragoste artistică – flamenco – ajungând din coincidență la un curs despre această artă. Artistul sud-american și-a urmat pasiunea și s-a înscris la cursurile unei școli de dans din Argentina unde a studiat timp de 3 ani flamenco, folclorul arăbesc și cultura orientală indiană. A început cu percuția orientală, folosind ritmurile darbukkei (sau dumbek, un instrument solo de percușie) în melodii rock, electronice și bineînțeles, flamenco. A lucrat la cea mai mare școală de bellydance din Buenos Aires, Arabian Dance School, cu care a mers în primul său turneu în Europa (Italia 2009), cântând și dansând în Genova, Sicilia, Milano și alte mari orase din Italia. Apoi a urmat turneul din Spania, la Murcia și Valencia. După terminarea turneului a descoperit România și mai ales Bucureștiul, orasul în care locuiește în prezent. Primul concert în România l-a susținut în vara lui 2009 la Discoteca Tineretului din Costinești. De atunci a apărut pe scena cu Connect-R, cu Willmark și mulți alți muzicieni de renume cum ar fi Gilberto Ortega din Cuba sau Alexandra Toader. De când trăiește în România, a avut foarte multe concerte pe care le-a susținut atât singur (la Timișoara, Sinaia, Brașov, Oradea, etc), cât și cu formația Ritmo del Flamenco din Sfântu Gheorghe cu care colaborează constant (la București, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Târgu Secuiesc, Târgu Mures, etc).

“Otono de Tango”@Bucureşti

0

Posted on : 10-Oct-2010 | By : mada | In : Expoziţii, Festivaluri

29-31 Octombrie 2010, Centrul D.A.N.S. , Strada Popa Nan, nr.82

“Otono de Tango” este un festival de tango special creat de profesionişti ai dansului. Inivitaţii speciali ai festivalului sunt Rube şi Sabina Veliz. Festivalul se axează atât pe workshopuri - sesiuni de lucru şi seminarii, cât şi pe seri de milonga - seri de petreceri dansante. Cei doi invitaţi speciali susţin un show cu adevărat argentinian.

Programul va include şi o expoziţie de pictură şi fotografie cu tema “TANGO”, la care participă artişti români. Prin urmare, cei îndrăgostiţi de ritmurile senzuale ale tangoului argentinian sunt aşteptaţi la festival, indiferent dacă este vorba despre începători, intermediari, avansaţi sau doar curioşi.

Ruben & Sabrina Veliz

Pentru a pune în practică cele învăţate, fiecare zi a festivalului se va încheia cu milonga (petrecere dansantă).