“Cred în Moş Crăciun”, ediţia a noua

0

Posted on : 28-Nov-2010 | By : mada | In : Shopping, Timp liber, Târguri

Parcul Cişmigiu, 5 – 25 decembrie 2010

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Bucureşti şi ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale ne invită la evenimentul

http://www.webro.info/mos-craciun/Mos-Craciun.jpg

“Cred în Moş Crăciun”, ajuns la cea de-a noua ediţie.
În acest an, Parcul Cişmigiu devine din nou tărâmul poveştilor de iarnă. Chiar de la intrarea în parc, Bradul de Crăciun le urează bun venit tuturor, alături de îndrăgite personaje de basm (îngeraşi, cerbi, pinguini, oameni de zăpadă, personaje de poveste).
Anul acesta, aprinderea luminilor de sărbătoare în oraş are loc în data de 5 decembrie. În aceeaşi zi, se deschide mult aşteptatul Târg de Crăciun, unul dintre principalele repere ale manifestării.     Într-un spaţiu magic, creat special pentru sărbătorile de iarnă, vizitatorii pot admira Bradul, Sania Moşului, Ieslea Naşterii Domnului şi Casa lui Moş Crăciun (Fabrica de Îngeri din Chioşcul central al Parcului Cişmigiu).

Într-un spaţiu magic, creat special pentru sărbătorile de iarnă, vizitatorii pot admira Bradul, Sania Moşului, Ieslea Naşterii Domnului şi Casa lui Moş Crăciun (Fabrica de Îngeri din Chioşcul central al Parcului Cişmigiu).

Pe scena amenajată lânga patinoar cântă colindători, coruri laice şi religioase, trupe folk şi pop-rock, precum şi numeroşi solişti îndrăgiţi.

Printre artiştii ce urcă pe scenă se numără: Direcţia 5, Narcisa Suciu, Radu Ille, Hara, Gabriel Cotabiţă & Andrei Tudor Band, Ioan Gyuri Pascu, Bere Gratis, Brass Quintet şi Corurile Sound, Evangelia, Consonance.

PrichindelulMeu.ro a împlinit trei ani

0

Posted on : 28-Nov-2010 | By : mada | In : Copii, Timp liber

Pictas Online, agenţia specializată în User Interface şi User Experience, a relansat www.prichindelulmeu.ro. Portalul beneficiază de un design nou, în concordanţă cu interesele utilizatorilor, respectând regulile de usability.

225x169 017914 prichi  PrichindelulMeu.ro a împlinit trei ani


PrichindelulMeu.ro este dedicat părinţilor şi copiilor, conţine informaţii constant actualizate şi concursuri tematice în jurul cărora a fost creată o comunitate de mamici.

PrichindelulMeu.ro are peste 20.000 de useri activi şi este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 0 – 12 ani. Website-ul se adresează în egală măsură şi părinţilor, care îl vizitează cu scopul de a se informa, participă la concursuri, dar şi pentru achiziţionarea produselor din magazinul online. Odată cu relansarea portalului, au avut loc modificări şi asupra magazinului online pentru copii, care a căpătat şi el un nou design şi oferă clienţilor o modalitate mai uşoară de a plasa o comandă şi de a-şi găsi produsele dorite.

Relansarea a avut loc în contextul în care piaţa online este în continuă mişcare şi schimbare, iar adaptarea designului la noile tendinţe ale anului 2010 vine ca o completare pentru conţinutul oferit. Astfel, a fost redefinită structura, au fost lansate noi concursuri şi s-a pus accentul pe îmbunătăţirea din punct de vedere al funcţionalităţii pentru utilizatori. Userii au posibilitatea de a-şi încărca singuri fotografiile şi posta comentariile în cadrul paginilor, au acces la galeriile foto şi la cele video nou lansate. De asemenea, pe lângă concursurile deja consacrate au fost lansate noi concursuri şi urmează ca portalul să aduca surprize unice pentru vizitatori.

START DE STAR se adresează copiilor şi părinţilor deopotrivă şi reprezintă un concurs de larg interes care oferă premii şi surprize prichindeilor participanţi. În urma concursului START DE STAR, în cadrul unui eveniment anual, dintre premianţii fiecărei luni este ales Prichindelul Anului.

VIDEO STAR este un concurs nou cu premii lunare, în cadrul căruia părinţii pot participa cu filmuleţe ale prichindeilor în funcţie de tematica lunii. Pentru luna noiembrie tematica este „PRICHI DANSEAZĂ”, iar părinţii sunt invitati să înscrie un filmuleţ care să-l înfăţişeze pe copilul lor dansând. O altă noutate în portal este reprezentată şi de secţiunea PORTAL unde firmele şi magazinele adresate mamelor şi copiilor se pot înscrie pentru expunere.

“În luna noiembrie a acestui an, PrichindelulMeu.ro a împlinit 3 ani de existenţă şi cu această ocazie am dorit să oferim comunităţii un cadou de aniversare – relansarea portalului. Noua structură şi noile funcţionalităţi ale website-ului au fost create în urma studiului de un an de user experience şi user interface, realizate de Pictas. Concursul START DE STAR, care se desfăşoară cu un mare succes de 3 ani de zile, continuă să ofere multe premii şi surprize participanţilor. Pe lângă elementele noi, noutăţile sunt reprezentate de posibilitatea de adăugarea comentariilor la fotografii, precum şi crearea unei zone de admin pentru user. Astfel, utilizatorul poate să-şi creeze profil, galerii foto şi să adauge comentarii. Suntem mândri să ne bucurăm de un portal energic, viu colorat şi plin de veselie, o comunitate în cadrul căreia invitam să se alăture cât mai mulţi utilizatori şi prieteni. ”, a declarat Dana Niţu, Product Manager PrichindelulMeu.ro.

Artă @ Mall *Băneasa Shopping City

0

Posted on : 25-Nov-2010 | By : mada | In : Eveniment, Shopping, Timp liber

Duminică, 28 Nov., 2010, Băneasa Shopping City

Casa de Licitaţii Goldart aduce arta într-un spaţiu neconvenţional la Băneasa Shopping City. Atmosfera unei licitaţii de artă va fi reprodusă duminică în spaţiul din cunoscutul complex comercial.

Scopul principal al evenimentului este de a oferi unui număr cât mai mare de oameni atmosfera specială şi rafinată a unei licitaţii de artă, dar şi de a demonstra că o licitaţie nu este un eveniment exclusivist şi inaccesibil, ci, dimpotrivă, un loc unde se pot admira şi cumpăra, la preţuri foarte avantajoase uneori, opere nepreţuite. Între orele 10.00 şi 22.00, cei care vor ajunge în Shopping City vor putea admira două lucrări de Nicolae Grigorescu – “Car cu boi” şi “Ciobănaş”. De la ora 17.00, este organizată şi o licitaţie cu opere din creaţia maeştrilor interbelici şi contemporani. Printre cei care semnează lucrările ce vor putea fi văzute duminică se numără Nicolae Tonitza, Adam Bălţatu, Octav Băncilă, Iosif Iser, Ion Musceleanu, Ion Grigore, Alexandru Ghilduş, Luminiţa Gliga, Mihaela Ioana Atomei.

Evenimentul va fi prefaţat de la ora 16.00 cu o prezentare de modă susţinută de studenţii catedrei de design vestimentar de la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti şi de la UNATC. Mai mult, publicul va putea să aducă lucrări pe care şi-ar dori să le valorifice, astfel că, între orele 15.00 şi 17.00, experţii casei de licitaţii vor evalua gratuit picturile celor interesaţi de acest eveniment.

“Distracţie gratis, nu degeaba” @Unifest

0

Posted on : 16-Nov-2010 | By : mada | In : Conferinţe, Eveniment, Festivaluri, Muzică, Spectacol, Teatru, Timp liber

Peste 30.000 de studenţi din 17 centre universitare din toată ţara au acces gratuit la concerte, muzee, spectacole de teatru şi operă, precum şi la film, în cadrul celei de-a noua ediţii a Festivalului Unifest, desfăşurat între 15 şi 25 noiembrie, sub sloganul “Distracţie gratis, nu degeaba”, informează MEDIAFAX.

Festivalul studentesc Unifest incepe luni  Concursuri  teatru si concerte gratuite Distracţie gratis, nu degeaba @Unifest

Startul celei de-a noua ediţii a fost dat, luni, printr-un flashmob în Piaţa Universităţii din Capitală.

Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor (USR), Andrei Botez, a declarat, luni, cu ocazia lansării festivalului, că estimează că aproximativ 60.000 de studenţi vor participa la manifestările din această perioadă.Studenţii pot participa, începând de luni, la evenimentele culturale şi concursurile organizate de USR, cea mai mare atracţie fiind un concert ce va avea loc la Sala Palatului. Peste 30.000 de studenţi vor primi bilete gratuite pentru teatru, operă, operetă, muzee şi Ateneul Român.

Reprezentantul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret Sorin Moldovan a declarat că ANST susţine aceste evenimente, care aduc un plus de valoare societăţii civile prin implicarea studenţilor. Organizat în 17 centre universitare, în perioada 15-25 noiembrie, festivalul reuneşte o serie de evenimente culturale, academice, sociale şi sportive de care beneficiază gratuit studenţii din toată ţara.În cadrul Festivalului Unifest vor avea loc Campania Naţională de Donare de Sânge, Campionatul Naţional de Fotbal dintre facultăţi, Mega Concert la Sala Palatului, concursul de Miss Unifest România, precum şi conferinţe, dezbateri şi traininguri.

Partenerii celei de-a IX-a ediţii a Festivalului Unifest sunt Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Primăria Capitalei.

PROGRAMUL festivalului poate fi consultat AICI.