Sacha Baron Cohen, în rolul lui Freddie Mercury

0

Posted on : 20-Sep-2010 | By : mada | In : Vedete

Comedianul britanic Sacha Baron Cohen va “zgudui” cinematografele în rolul vocalului formaţiei legendare Queen, Freddie Mercury, informează Wenn.com.

Starul controversat din” Borat” va juca rolul unuia dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi, într-un film despre hitul Radio Gaga şi drumul acestui spre locul întâi în topurile din întreaga lume.    http://indieblogheaven.typepad.com/indieblogheaven/images/sachabaroncohen.jpg
Filmul va conţine şi momente din concertul Live Aid, din 1985, când Mercury a făcut un spectacol nemaipomenit.

Potrivit siteului TheWrap.com, filmul va fi produs de Tribeca Productions, casa de producţie a lui Robert De Niro. Filmările vor începe în 2011.

Guns ‘n’ Roses @ Bucureşti

0

Posted on : 19-Sep-2010 | By : mada | In : Muzică

Romexpo, Bucureşti, Marţi 21 Septembrie

Guns ‘n’ Roses cântă pentru prima oară în România, în data de 21 septembrie!

După mega – concerte care au zguduit Capitala ca AC/DC şi Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival (Metallica, Rammstein, Manowar, Accept, etc) sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit rândul celor de la Guns ‘n’ Roses să ajungă la Bucureşti.

http://4.bp.blogspot.com/_Lg0U_TZztzw/TCyEaFJZAnI/AAAAAAAAKwQ/fPpNKur2EgE/s1600/guns_n_roses_band_wallpaper.jpg

Dupa ani de aşteptare, fanii vor avea parte de o întâlnire cu unul dintre cei mai adulaţi vocalişti rock din toate timpurile – Axl Rose, în data de 21 septembrie, la Romexpo. De-a lungul anilor, Guns ‘n’ Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America.

VIP – tribuna, in functie de pozitionare: 266,3 lei si 298,2 lei
Golden Circle – in fata scenei: 191,7 lei
Normal Circle – 127,8 lei.

Ozzy Osbourne la Bucureşti

0

Posted on : 30-Aug-2010 | By : mada | In : Muzică

Zone Arena, 2 octombrie, ora 20:30

Formaţia Luna Amară va cânta în deschiderea concertului pe care celebrul rocker Ozzy Osbourne îl va susţine la Bucureşti, pe 2 octombrie, la Zone Arena, potrivit unui comunicat, remis MEDIAFAX, de Mihnea Blidariu, membru al trupei româneşti.

Potrivit comunicatului, o altă formaţie românească prezentă în deschiderea concertului Ozzy Osbourne la Bucureşti va fi Coma.

Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc la Zone Arena, pe 2 octombrie. Concertul va începe la ora 20.30 şi se va încheia la ora 22.00.

ozzy 498x374  Ozzy Osbourne  la Bucureşti


Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, “Scream”, care a fost lansat pe 15 iunie.

Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

History of rock@El Comandante

0

Posted on : 20-Aug-2010 | By : mada | In : Cluburi, Timp liber

Duminică,22 august

El grande Comandante

1034573 1 History of rock@El Comandante

Istoria rock-ului se predă în fiecare duminică în El grande Comandante începând cu ora 21:00. Absenţele nu sunt permise iar cei ce întărzie vor trebui să prezinte un motiv solid. O noapte de rock ca la carte, o petrecere pe ritmuri de Doors, Ac/Dc, Metallica şi nu numai.