“În dragoste, nu trebuie să spui niciodată îmi pare rău”@ Oprah Winfrey

0

Posted on : 14-Oct-2010 | By : mada | In : Televiziune, Vedete

Romantica şi totodată tragica poveste de dragoste din filmul “Love Story”, care a înduioşat milioane de oameni, a împlinit patru decenii de la lansare.

http://rosablu.files.wordpress.com/2009/04/love-story.jpg

Ryan O’ Neal, 69 de ani, şi Ali MacGraw, 71 de ani, protagoniştii peliculei care i-a propulsat în rândul starurilor hollywoodiene, s-au reunit pe platoul emisiunii lui Oprah Winfrey pentru a aniversa împreună cei 40 de ani scurşi de la premiera filmului, informează publicaţia  Daily Mail.

Cele două staruri au evocat filmările din 1970, Ali amintindu-şi că Ryan săruta foarte bine. La vremea aceea, actriţa era căsătorită cu producătorul Robert Evans, aşa că partenerul ei din film nu prea putea ieşi din indicaţiile scenariului. Uluitorul “chemistry” dintre ei a contribuit enorm la succesul mondial al peliculei, accentuând dramatismul poveştii. Un tânăr avocat dintr-o familie bogată se îndrăgosteşte de o pianistă săracă şi se căsătoreşte cu ea în ciuda tuturor împotrivirilor. Numai că fata se îmbolnăveşte şi moare…

“Love Story” a cucerit milioane de inimi, iar spectatorii ieşeau plângând din sala de cinema. Iar muzica lui Francis Lai era sublimă…

Ryan a mărturisit la Oprah show că Ali a fost prima lui dragoste şi că a rămas obsedat de ea. Soţia actorului, Farrah Fawcett, s-a stins din viaţă anul trecut… Ali MacGraw, în schimb, nu s-a mai recăsătorit după divorţul ei de Steve McQueen, din 1978. Când vila i-a ars din temelii, în 1993, actriţa a părăsit California şi s-a mutat în munţii din New Mexico. Este o înverşunată activistă în apărarea drepturilor animalelor şi practică yoga. Nici ea nici Ryan O’Neal nu s-au rupt de industria filmului; ea a jucat recent în “Do You Sleep in the Nude?”, iar el s-a îndreptat către televiziune, apărând în seriale precum “90210″ şi “Bones”.

“Paparazzi” de Matei Vişniec, spectacol aniversar @ Nottara

0

Posted on : 05-Sep-2010 | By : mada | In : Teatru

E sfâriştul lumii? Ar fi păcat!

Teen Media împlineşte un an şi vom sărbători împreună cu voi! Vor fi prezenţi: fotografi, ziaristi, cerşetori, orbi, staruri de cinema, femei desculţe, muzicieni-asasini, astronomi, funcţionari publici, patroni şi chelneri, prezentatori…. O să îi adunăm pe toţi şi o să îi punem pe scenă! Ah.. şi dacă vi se face sete.. vă puteţi servi de la automatul de băuturi!

Luni, 20 Septembrie, ora 19:30, Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu
PAPARAZZI sau “Cronica unui răsărit de soare avortat” de Matei Vişniec

Distribuţie:

Ioana Balaji
Diana Serghe
Ioana Manea
Horia Popescu
Marcela Stoian
Anisa Lupu
Nicola Gramaticu
Lavinia Raducescu
Alexandru Stanciu
Oana Dobrin
Florinela Mocanu
Luiza Elena Dan

Muzica originală: Constantin Grajdian

Regie: Cristian Bajora
Coordonator workshop: Mihai Calota

Vei avea parte de unul din cele mai bune spectacole Teen Media, invitaţi surpriză, tombole şi premii! Biletele se pot procura de la sediul Teen Media din Calea Călăraşi nr 55 sau de la casa de bilete a teatrului Nottara.

http://cursurideactorie.files.wordpress.com/2010/08/afis-nicola-cu-parteneri.gif

Săptămâna MASCA

0

Posted on : 23-Mai-2010 | By : mada | In : Eveniment, Spectacol, Teatru

Bucureşti, 24 – 30 mai

Vă vine sau nu să credeţi, Teatrul Masca împlineşte două decenii de existenţă. 20 de ani în care actorii teatrului, coordonaţi de Mihai Mălaimare au încercat sa fie pretutindeni alături de tine, în parcuri, în staţiile de metrou, în cartierul tău. Fii alături de Masca îmtr-o săptămână care îţi este, ca de obicei, dedicată.

Mai multe informaţii AICI.

afis saptamana masca Săptămâna MASCA


20 de ani de Humanitas@Cărtureşti

0

Posted on : 03-Mai-2010 | By : mada | In : Cărţi, Eveniment

Editura Humanitas sărbătoreşte două decenii de la înfiinţare, între 1 şi 15 mai, la mansarda Librăriei Cărtureşti din Capitală, cu reduceri şi întâlniri între cititori şi autorii preferaţi

Printre evenimentele pregătite de Humanitas se numără noi apariţii editoriale, lansări, sesiuni de autografe, preţuri speciale şi o colecţie aniversară. Cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea editurii va fi lansată seria Humanitas “20 de ani în 20 de cărţi”, ce cuprinde douăzeci de autori şi de titluri Humanitas reprezentative, care au marcat cultura română de după 1990.

  • Humanitas Multimedia va prezenta audiobook-uri în lectura unor actori precum Irina Petrescu, Victor Rebengiuc, Răzvan Vasilescu şi Marian Râlea.
  • Humanitas prezintă reduceri de 20 la sută pentru cărţile autorilor interbelici – Eugen Ionescu, Constantin Noica, Emil Cioran, Lucian Blaga şi Mircea Eliade – şi de 15 la sută pentru cele mai cunoscute titluri ale scriitorilor Mario Vargas Llosa, Milan Kundera, Paulo Coelho, John Updike, Isabel Allende şi John Ford.