Jennifer Rush @Bucureşti

0

Posted on : 10-Oct-2010 | By : mada | In : Muzică

17 Octombrie 2010, Sala Palatului, ora 19:00

Cine nu îşi aminteşte de “The Power of Love” al cântăreţei Jennifer Rush?

http://www.salapalatului.ro/poze_evenimente/faras.jpg

Single-ul The Power Of Love a ajuns pe prima poziţie în topurile multor ţări ale lumii urmând ca mai apoi să beneficieze şi de numeroase remixuri, însăşi Celine Dion realizând un cover după acest hit internaţional!

În anul1985, piesa a fost desemnată de Cartea Recordurilor ca fiind “Cea mai bine vândută melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice”. Recordul a fost doborât abia 7 ani mai târziu – în 1992, de piesa I Will Always Love You, a lui Whitney Huston.

Nostalgicii o pot vedea pe 17 octombrie la Sala Palatului. Artista va urca pe scenă pentru a ne încânta cu glasul ei inconfundabil ce a dat viaţă unor piese precum The Power of Love, Ave Maria, Destiny, Heart Over Mind, If You Ever Lose My Love. Show-ul va avea loc la Sala Palatului începând cu ora 19.00.

“Păcate Capitale”,”filme bune în doze mici”…

0

Posted on : 06-Oct-2010 | By : mada | In : Expoziţii, Festivaluri, Filme

Sâmbătă, 9 Octombrie 2010

Atelierul de producţie, Splaiul Unirii

Festivalul neconvenţional “Păcate Capitale”, dedicat celor mai valoroase scurtmetraje, revine cu o proiecţie complexă la “Atelierul de Producţie”, din Splaiul Unirii din Capitală, sâmbătă seară, 9 octombrie 2010, informează un comunicat al organizatorilor, Asociaţia Oricum şi Feeder.ro, transmis agenţiei AGERPRES.

Programul de scurtmetraje “Păcate Capitale” include filme premiate, controversate şi pline de eroi avari, leneşi sau desfrânaţi, care le vor provoca spectatorilor mânie, invidie şi multe hohote de râs.

Programul de două ore cu “filme bune în doze mici” (fiecare având de la 7 la 20 de minute) va fi completat de muzica live a celor de la “Brazda lui Novac & friends”, care vor propune şi piese în premieră, precum şi a lui “SEB”, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ bucureşteni.

“Atelierul de Producţie” va fi împărţit pe zone şi decorat pentru fiecare dintre cele şapte păcate. Pereţii vor vorbi pe limba leneşilor, avarilor, trufaşilor, desfrânaţilor, lacomilor şi mânioşilor.

shortsup pacate capitale Păcate Capitale,filme bune în doze mici...

Picturile Alexandrei Albu şi decorurile realizate de Florina Isai vor crea o atmosferă memorabilă, atât pentru spectatorii slabi de înger, cât şi pentru cei “păcătoşi”.

Alexandra Albu este unul dintre artiştii grafici ai avangardei bucureştene, cunoscută în special pentru personajul Bob, care apare în picturile şi instalaţiile sale.

Biletele pentru evenimentul ShortsUP pot fi achiziţionate la intrare, la preţul de 20 de lei, şi oferă acces la întregul program: filme, muzică live, expoziţia de artă şi happeninguri.

Concerte aniversare @ Club A

0

Posted on : 25-Aug-2010 | By : mada | In : Cluburi, Muzică

Miercuri, 1 Sepetmbrie, ora 23:30

Club A

webafis3concerte Concerte aniversare @ Club A

Club A vă invită miercuri, 1 septembrie, să luaţi parte la o cântare live marca Mihai Mărgineanu.

Începând cu ora 23.30, fanii artistului vor avea ocazia de a-şi vedea idolul pe scenă în cadrul unui concert de zile mari. „Mă iubeşte femeile” sau “Jeana” sunt doar câteva dintre piesele pe care le veţi putea asculta.

Pentru cei interesaţi, preţul biletelor este de 10 lei şi pot fi achiziţionate de la intrarea în club.

Concert Chicane @ Romexpo din Bucureşti

0

Posted on : 08-Iul-2010 | By : mada | In : Muzică, Vedete

Sâmbătă, 10 iulie 2010, ora 23:00, Chicane va concerta la Romexpo din Bucureşti, ne informează   www.nights.ro.

Eventures organizează un turneu prin ţară în care principala atracţie este o sferă imensă pe care se pot vedea proiecţii video. Cea mai mare sferă de proiecăii din lume a trecut deja prin Iasi, Timişoara şi Cluj-Napoca, după care şi bucureştenii se vor putea bucura de o viziune ca la IMAX ţn timpul unui concert senzational.

În deschidere la platane va fi prezent Vania, DJ-ul care a mixat şi în deschiderea concertului Depeche Mode din 2006.

Chicane înseamnă Nick Bracegirdle, unul dintre cei mai apreciaţi producatori şi compozitori din Marea Britanie.

http://filipalex.files.wordpress.com/2010/02/chicane.jpg

Înainte de a deveni Chicane, Nick şi-a încercat norocul în design vestimentar, dar succesul l-a căpătat odată cu pasiunea pentru muzică şi tehnică muzicală, fiind un fan al lui Jean Michelle Jarre.

În formula live, Chicane concertează ca o trupă completă, incluzând prin rotaţie vocalişti, chitarişti, baterişti şi flautişti, avându-l pe Nick la keyboard.
Din 2006, formula obişnuită a trupei îi include pe Nick Bracegirdle – Keyboards / Programming, Carl Holt – Bass, Mark Pusey & Simon Merry – Drums, Simon Small – Guitar şi Natasha Andrews – Female Vocals.

Intrarea se face pe bază de invitaţii,  care se pot procura de la intrare, cumpărând un pachet Marlboro.

Romexpo: Blvd Marasti nr. 65-67, Bucuresti.