Ziua bătăilor cu perne @Bucureşti

0

Posted on : 30-Mar-2010 | By : mada | In : Uncategorized

Pe 3 aprilie, în toată lumea se întâmplă International Pillow Fight Day, mai pe româneşte” Ziua bătăilor cu perne”.

În întreaga lume vor sări fulgii iar în Bucureşti sunteţi aşteptaţi să veniţi cu pernele din dotare pe 3 aprilie de la ora 15, la Fântana de la Piaţa Universităţii.

d0eb163ccb4f953946bed63963c8d2a7 Ziua bătăilor cu perne @Bucureşti

Profesorul trăsnit @ CUANDO

0

Posted on : 15-Feb-2010 | By : mada | In : Cluburi

CUANDO

“Daca toti am fi avut asemenea colege sexy, cu siguranta am fi mers la scoala din placere.
Retraieste perioada liceului in Cuando.
Raspunde “prezent” sau profu’ iti va pune absenta nemotivata.
Elevii model vor primi shot-uri de nota 10, servite de cele mai sexy “colege”,anunţă responsabilii cu distracţia din clubul CUANDO.

crazy3 Profesorul trăsnit @ CUANDO

Dacă dragoste nu e, nici …party nu e!

0

Posted on : 09-Feb-2010 | By : mada | In : Cinematograf, Cluburi, Filme, Muzică, Spectacol, Teatru

A început nebunia dragostei. Toată lumea amorezată fierbe în aşteptarea zilei în care iubirea poate îmbrăca forma unui cadou, fie el un inel, un buchet de flori,  sau, de ce nu, un bilet la teatru sau la film sau,poate, o seară de muzică barocă.

Pentru cei care vor să îmbine dragostea pentru artă cu cea pentru jumătatea perfectă, am pregătit câteva noi  sugestii:

Teatrul Masca organizează duminică, 14 februarie, începând cu ora 17:0 o petrecere a pălăriilor (Hat Party). Odată ajunşi, puteţi prinde alături de actori două lacăte în gardul teatrului, aruncând apoi cheile ca simbol al iubirii veşnice. “Când vor fi 20 000 de lacăte în gard, lumea întreagă va şti că locul adevăratei iubiri este colţul format de B-dul. Uverturii cu Str. Dealul Ţugulea, adică Teatrul Masca sau locul în care este permis orice gând, orice zâmbet, orice lacrimă”, promit cei de la Masca.

Apoi, la ora 17:30 începe concertul formaţiei “Viţa de vie”.

Intrarea e liberă.

Urmează, de la 18:30,  un recital de jazz în Ceainăria Masca,  iar de la 19:00 puteţi urmări “Cafeneaua”, regia Mihai Mălaimare, un spectacol despre şase declaraţii de dragoste sub clar de lună.

Movieplex (Plaza România), pe de altă parte, organizează în noaptea de sâmbătă 13 spre duminică 14 februarie un maraton de filme.

10 ore de filme noi la sfârşitul cărora cei care rezistă pot primi premii constând în invitaţii la la film, abonamente şi pupici din belşug.

Biletul costă 17,8 lei şi în baza lui ai acces nelimitat la filme.

Sau, de ce nu,de la ora 21:30, să ascultaţi un concert  “la catena d’amore” în compania Mariei Răducanu acompaniată de Maxim Belciug, în ArtJazz Club.

afis valentines 2010 curbe Dacă dragoste nu e, nici ...party nu e!

b24 artjazzclub 14februarie1 Dacă dragoste nu e, nici ...party nu e!

Serile irlandeze @ Clubul Ţăranului

0

Posted on : 29-Ian-2010 | By : mada | In : Cluburi

Formaţia Shannon şi dansatorii Irish Way vă aşteaptă la un nou sezon al Serilor Irlandeze la Clubul Ţăranului în Bucureşti (Str. Monetăriei nr. 2) începând cu data de 27 Ianuarie, ora 20.

Evenimentele vor avea loc până în luna Aprilie inclusiv, în fiecare ultima seară de miercuri din lună, conform calendarului seriei.

Serile irlandeze sunt organizate prin colaborarea Asociaţiei Culturale Româno-Irlandeze cu Asociaţia de Dans Irlandez ‘Irish Way’.

  • Intrarea costa 20 lei, elevii şi studenţii beneficiind de un preţ special de 15 lei.

 Serile irlandeze @ Clubul Ţăranului