X-MAS Fairy Tale@True Club

0

Posted on : 18-Dec-2010 | By : mada | In : Shopping, Târguri

True Club, 18 – 23 decembrie 2010

1040574 1 X MAS Fairy Tale@True Club

Răsfaţă-te cu o excepţională şedinţă de shopping participând la “X-mas Fairy Tale”.
Designeri de haine şi accesorii, susţinători ai curentului vintage, artizani de produse handmade sau de decoraţiuni, buticuri cu dulciuri naturale, într-un cuvânt, “creatori de frumos” sunt invitaţi să călătorească într-o fantastică lume a basmelor de Crăciun.
Timp de 6 zile aveţi ocazia să beţi ceai şi vin fier cu scorţişoară în compania lui Prâslea cel Voinic, Făt-Frumos, Setilă, Ochilă şi Flamânzilă.

Moşul organizează o tombolă şi împarte produse cosmetice profesionale, un abonament pe un an oferit de Lala Fitness, cutii dulciuri pentru copii şi multe altele.

Fie că eşti în căutarea unui accesoriu de modă care să emane extravaganţă sau eleganţă fără efort, a unui obiect decorativ unic sau a unui cadou somptuos. Cu atât de multe produse autentice, pe care nu le poţi găsi pe strada mare, târgul este casa cumpărăturilor de Crăciun.

“România. Închis pentru inventar”@Sala Rapsodia

0

Posted on : 22-Nov-2010 | By : mada | In : Spectacol

Duminică, 28 nov, ora 19:30, Sala Rapsodia

Compania Passe-Partout Dan Puric

O poveste dulce amară despre o lume dispărută sau nu în ‘89. O călătorie în timp, o rememorare a trecutului acestui popor. Un spectacol vintage. Acest spectacol nu este o teză sau o lecţie de istorie. E doar o insiruire de diapozitive colorate sau alb-negru reprezentând imagini din viaţa unor oameni din acea lume. O montare nu neapărat nostalgică cu Violeta Huluba, Dragoş Huluba şi Eduard Adam.

romania inventar 1 România. Închis pentru inventar@Sala Rapsodia
  • O poveste dulce amară despre o lume dispărută sau nu în ‘89. O călătorie în timp, o rememorare a trecutului acestui popor.
  • Un spectacol
  • Cu sprijinul Institutului Cultural Român, spectacolul a fost prezentat la Bruxelles pentru generaţia ‘89.

“Ne-am imaginat un scenariu suprarealist. Cum ar fi daca la intoarcerea in tara am gasi sub inscriptia ROMANIA, o alta, scrisa de mana, in graba: “Inchis pentru inventar”. Romani cu bagaje, copii, turisti, straini, televiziuni, toti privind peste gard in Romania aflata dintr-o data la un moment important. O dare de seama in fata istoriei sau pur si simplu un pas suspendat in aer, venind dintr-o intrebare legitima: si totusi cine am fost noi in anii “aceia”. Ce am gandit, ce am visat, cu ce ne hraneam existenta, cum era soarele, aerul, apa, dragostea, rasul, durerea. Erau la fel ca acum sau erau estompate de un sistem inchis si opresiv? Sau poate erau mai colorate, mai pline de subsatanta intr-o lume in care imaginatia era un loc de refugiu. Acest spectacol nu este o teza sau o lectie de istorie. E doar o insiruire de diapozitive colorate sau alb-negru reprezentand imagini din viata unor oameni din acea lume.”

V for Vintage @ Sala Dalles

0

Posted on : 20-Sep-2010 | By : mada | In : Shopping, Târguri

Bucureşti, 9 – 10 octombrie

UNDE? Sala Dalles – Bvd. Nicolae Bălcescu nr.18
CÂND? 9-10 Octombrie 2010: 12.00 – 20.00
DRESS-CODE? verde, organic, pe bicicletă
INTRARE? 10 lei, cu un cocktail Campari
DE DIMINEAŢĂ, vă oferim cafea, courtesy of Illy.

Ce vei găsi la V for Vintage,V for Green?
Vintage autentic: haine şi accesorii înscrise în perioada anilor 20-80
Molecule-F: colecţii green, bio, eco, introspective, dar şi retrospective ale designerilor români
Accesorii: bijuterii din materiale reciclabile sau reciclate, podoabe din materiale naturale – flori, frunze sau fructe uscate.
Organic food&treats: mirodenii, dulciuri, alge, sosuri, sucuri şi multe altele
Cosmetice bio: creme, săpunuri, parfumuri, produse de styling organice
Cărţi, adevăruri, materiale naturale, verde, reciclare.
Tombolă: fiecare vizitator are ocazia să câştige unul dintre cele 3 vouchere la salonul de înfrumuseţare Maison Esthetique.
Agatha Blanck: decoraţiuni speciale.

1035926 1 V for Vintage @ Sala Dalles

“V for Vintage” te aşteaptă la primul târg cu spirit verde şi armură de dantelă. Pentru că la evenimentele de modă nu merg doar femei superficiale, iar la târguri bio nu vezi doar feministe androgine.

Există glume la care putem râde cu toţii. La sala Dalles vei găsi haine şi accesorii înscrise în perioada anilor 20-80 dar şi multe alte surprize.

“Probează şi pozează” @ Băneasa Shopping Center

0

Posted on : 15-Sep-2010 | By : mada | In : Expoziţii, Shopping

Bucureşti, 18 – 19 septembrie


Weekend-ul acesta, Băneasa Shopping City găzduieşte pentru a doua oară evenimentul Expoziţie-muzeu de pălării vintage marca “Probeaza şi Pozeaza”, dar în varianta extinsă şi mult mai interesantă.

Cine ştie despre ce este vorba sigur se va bucura! Cine nu, iată câteva detalii care vor face invitaţia noastră irezistibilă: vor fi expuse aproximativ 180 de pălării de epocă şi vintage autentice, plus sute de fotografii vechi, reviste şi gravuri de modă de peste 100 de ani... Vor fi prezente romanticele pălării cu boruri largi şi pene de struţ reprezentând La belle Epoque, extravagantele closuri ale nebunilor ani interbelici, formele avangardiste ale anilor ‘40, pălăriile florale ale anilor ‘50, pălării mari sau mici, de stradă sau de ocazie, cu voalete sau pene, de vară sau de iarnă… you name it!

O expoziţie specială - un adevărat muzeu al accesoriilor feminine, plin de romantism şi nostalgie, care va încânta vizitatorii – dar mai ales vizitatoarele noastre.Partea cea mai frumoasă este faptul că majoritatea pălăriilor expuse pot fi probate!

Ne vom bucura admirând şi probând pălării vechi, reînviind un tip de frumuseţe feminină din alte epoci, într-o atmosferă fermecătoare de sindrofie între prieteni. Şi bineînţeles, fotograful nostru va fi prezent, gata să imortalizeze momentul!

Participarea DVS. este liberă, gratuită şi binevenită! Exponatele (pălăriile, dar şi întreaga documentaţie) sunt autentice, valoroase, acoperind şi oglindind două secole de design şi creativitate puse în slujba feminităţii.

http://3.bp.blogspot.com/_Au44e0g1Ajw/TGehQTtM3cI/AAAAAAAAEqc/Cw0wvsKmpkg/s1600/IMG_4476.JPG