Mini-târg de Crăciun@Lente&Cafea

0

Posted on : 20-Dec-2010 | By : mada | In : Shopping, Târguri

Lente&Cafe, 23 – 24 decembrie

“Mini-târgul de Crăciun” pus la cale şi găzduit de cei de la Lente&Cafea este adresat celor care nu au avut timp să-şi umple sacul cu cadouri pentru cei dragi. În 23 şi 24 decembrie, între orele 11 şi 18, lumea are acces la produsele şi surprizele pregătite de Lente&Cafe cu ocazia Crăciunului.

http://lente.ro/wp-content/uploads/2010/12/mozaic.jpg

La târg puteţi găsi cosmetice naturale create de “Pouff O’Sheney”, obiecte de sticlă pictate manual de “Handmade Sister”, jucării lucrate de jucăuşii de la “Arca Toys”, genţi cusute cu drag de “Army of Mice şi o pisică”, brioşe şi biscuiţi din atelierul de dulciuri al “Easy Does It”, bijuterii aduse de reni tocmai de la Braşov, din magazinaşul cochet al “Mademoiselle Bijoux”, cărţi şi postere serigrafiate manual scoase din rafturile secrete ale “Librăriei Jumătatea Plină”.

Târg-uşor@Tago Mago

0

Posted on : 18-Dec-2010 | By : mada | In : Cluburi, Shopping, Târguri

Tago Mago, 18 – 19 decembrie 2010

1040581 1 Târg uşor@Tago Mago

Se pare că Moşul a lăsat o parte din cadouri la Tago Mago anul acesta! Astfel, dacă nu v-aţi decis încă asupra unui dar pentru cei dragi, sunteţi aşteptaţi la “Târg-uşor”, într-o atmosferă specială de Crăciun, cu arome de sărbătoare şi muzică bună.
Vintage sau antichităţi…decoraţiuni, bijuterii, obiecte unicat,jucării, pictate, cusute, tăiate, sculptate, scrise, hand-made, gustoase, modelate, fotografiate…turtă dulce şi vin fiert, toate se îngrămădesc la “Târg-uşor”.

Nu se putea ca Tago Mago să stea departe de oamenii săi şi să nu le organizeze un târg special de sărbători. Pe lângă obişnuitele produse numai bune de împachetat, la târg se strâng jucării pentru pentru copiii aflaţi în orfelinate, aşa că dacă micuţii sunt dispuşi să renunţe la păpuşi ori maşinuţe le puteţi aduce la târg şi acestea cu siguranţă îşi vor găsi noi stăpâni.

X-MAS Fairy Tale@True Club

0

Posted on : 18-Dec-2010 | By : mada | In : Shopping, Târguri

True Club, 18 – 23 decembrie 2010

1040574 1 X MAS Fairy Tale@True Club

Răsfaţă-te cu o excepţională şedinţă de shopping participând la “X-mas Fairy Tale”.
Designeri de haine şi accesorii, susţinători ai curentului vintage, artizani de produse handmade sau de decoraţiuni, buticuri cu dulciuri naturale, într-un cuvânt, “creatori de frumos” sunt invitaţi să călătorească într-o fantastică lume a basmelor de Crăciun.
Timp de 6 zile aveţi ocazia să beţi ceai şi vin fier cu scorţişoară în compania lui Prâslea cel Voinic, Făt-Frumos, Setilă, Ochilă şi Flamânzilă.

Moşul organizează o tombolă şi împarte produse cosmetice profesionale, un abonament pe un an oferit de Lala Fitness, cutii dulciuri pentru copii şi multe altele.

Fie că eşti în căutarea unui accesoriu de modă care să emane extravaganţă sau eleganţă fără efort, a unui obiect decorativ unic sau a unui cadou somptuos. Cu atât de multe produse autentice, pe care nu le poţi găsi pe strada mare, târgul este casa cumpărăturilor de Crăciun.

“Cadouri cu dichis” în Bucureşti

0

Posted on : 11-Dec-2010 | By : mada | In : Shopping, Târguri

MioBio, YaU Concept si SmartWomen.ro îţi  propun “Cadouri cu dichis”

Cadouri%20cu%20dichis web 0 Cadouri cu dichis în Bucureşti

un târg de cadouri chic şi altfel, care se pregăteşte cu accesorii de Crăciun, mici obiecte de design, bijuterii de autor, design vestimentar, cosmetice organice, cadouri pentru copii, dulciuri delicioase, ceaiuri alese, vinuri savuroase şi multe alte lucruri de descoperit!

Carla Szabo, Raluca Nicolaescu, Alma Bravescu, Little Black Doll, Bernschutz & Co, Color – beautiful things, Spot Design, Modamania, Napati, Enoteca sunt câţiva dintre cei care îşi vor expune creaţiile şi produsele.

“Cadouri cu dichis”

târg dichisit care este deschis sâmbătă şi duminica aceasta
11- 12 decembrie, între orele 11.00 si 19.00
la magazinele MioBio si YaU Concept

str. Jules Michelet nr. 9 (zona P-ţa Romană / din Magheru / vis-a-vis Ambasada Angliei)