“J’aime les bijoux”, târg de bijuterie şi muzică la Maison Esthetique

0

Posted on : 03-Sep-2010 | By : mada | In : Târguri

Sâmbătă de ceai, târg de bijuterie şi muzică, pe terasă.

Când? sâmbătă, 11 septembrie

Unde? Salonul Maison Esthetique, str. Cezar Bolliac nr. 52, piaţa Alba Iulia

Cu cine? Dulapul Bunicii, La Femme Coquette, v4vintage, Freevole&more

Din partea casei: ceaiuri şi dulciuri

maison event copy J’aime les bijoux, târg de bijuterie şi muzică la Maison Esthetique

Intrare: liberă

Copiii învaţă cum să îşi dreseze animalele la Atelierele de Joacă pentru Copii şi Părinţi

0

Posted on : 18-Aug-2010 | By : mada | In : Cluburi, Copii

RingStar Club, 21-22 august, ora 10

Origami, jocuri de creativitate şi sfaturi despre cum să îşi dreseze amicul patruped. De asta vor avea parte copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, sâmbătă şi duminică, la Atelierele de Joacă pentru Copii şi Părinţi.

Evenimentul se va desfăşura pe 21 şi 22 august, începând cu ora 10.00, la RingStar Club din Bucureşti şi este o iniţiativă a GIA- Group Initiative for Animals.


ateliere copii Atelierele de Joaca pentru Copii si Parinti

Împărţiţi pe grupe de vârstă, copiii vor învăţa să facă origami, să facă bijuterii, să picteze diferite obiecte sau să deseneze, vor învăţa poezii şi cântece, vor modela plastilină, rezolva puzzleuri şi realiza colaje, vor învăţa să costruiască căsuţe pentru păsări sau chiar şi cuşti pentru prietenii lor patrupezi, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Printre altele, copiii vor învăţa cum să devină stăpâni responsabili de animăluţe sau cum să fie în siguranţă în preajma acestora.

Atelierele sunt menite să încurajeze şi să dezvolte latura creativă a copiilor, dar şi să vină cu informaţii noi şi interesante despre lumea animalelor. Preţul biletului este de 14 lei, pentru fiecare participant, iar suportul pentru cursuri va fi oferit de organizatori.

Fondurile colectate din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru ajutorarea animalelor fără stăpân.

Autor – Târg de Bijuterie Contemporană

0

Posted on : 23-Apr-2010 | By : mada | In : Expoziţii, Târguri

Sala Dalles, 24 – 25 aprilie

“Autor”, singurul târg de bijuterie contemporană românească, îşi deschide porţile pentru a treia oară. 39 de nume sonore, mai puţin consacrate sau chiar debutante îşi dezvăluie comorile din ateliere. 39 de display-uri spectaculoase şi 39 de direcţii noi în bijuteria contemporană. 39 de colecţii de piese unice care te aşteaptă să le personalizezi în funcţie de tine.
Designerii participanţi au fost selectaţi în urma unei aplicaţii, demers întâlnit în cadrul tuturor muzeelor şi marilor galerii din lume. Din zecile de dosare, cei 39 de designeri aleşi aduc la Sala Dalles spre vânzare colecţiile lor noi, dar şi piese de succes din colecţiile lor mai vechi.

autor3 general web Autor   Târg de Bijuterie Contemporană


Târgul de Sfântul Valentin@ Muzeul Naţional de Geologie

0

Posted on : 07-Feb-2010 | By : mada | In : Expoziţii, Târguri

Muzeul Naţional de Geologie, 12 – 14 februarie

Institutul Geologic al României prin Muzeul Naţional de Geologie ne invită la “Târgul de Sfântul Valentin”, o expoziţie cu vânzare de bijuterii, cristale şi pietre semipreţioase. Fiind luna dragostei, vedetele expoziţiei din această lună sunt rubinul, rodonitul şi cuarţul roz.
De mii de ani, rubinul este considerat piatra dragostei, a energiei şi a pasiunii. Rubinul este simbolul perfect al sentimentelor puternice, motiv pentru care este un minunat cadou de ziua îndrăgostiţilor. Orice bijuterie care poartă un rubin semnifică multă pasiune şi dragoste între doi oameni.
O altă piatră semipreţioasă reprezentativă din această expoziţie este rodonitul, recomandată celor care doresc să-şi menţină starea de iubire în fiecare zi. În secolul al XVI-lea era considerat o piatră a fericirii, bucuriei şi onoarei, atribuindu-i-se puteri magice. La rândul său, cuarţul roz este considerat piatra iubirii pure.

  • Taxa de acces: 4 lei/redus, 8 lei/adult.
  • Program de vizitare: 10.00 – 18.30 (ultima intrare 18.00).

Legenda sf Valentin