Târgul Mărţişorului ediţia aII-a

0

Posted on : 08-Feb-2010 | By : mada | In : Târguri

“Accente NOI va invita la TÂRGUL MĂRŢIŞORULUI editia a II-a care isi va deschide portile in perioada 25 Februarie – 1 Martie 2010, la Palatul Copiilor Bucuresti,.
De cativa ani v-ati obisnuit sa gasiti in targurile organizate pe temele specifice fiecarui anotimp, cadouri dintre cele mai diverse.
Si anul acesta, deschidem a doua editie a targului din Bucuresti, dedicat primaverii, cu accente in rosu si alb.
Va asteptam la intalnirea cu o cele mai diverse martisoare si idei de cadouri pe care le veti regasi in diferite ipostaze pe : cani, pahare, rame foto, magneti, felicitari si o gama variata de produse unicat. Totodata va invitam sa descoperiti toata gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care va vor ajuta sa va exprimati sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese si a citatelor celebre.
Vizitati targul, unde intrarea este libera, si veti gasi bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultura, pietre Swarovski, pietre pretioase, cosmetice, produse hand-made, imbracaminte, obiecte realizate de artisti plastici si populari. Astfel, expozantii vin in intampinarea vizitatorilor, care isi creeaza un stil personal, oferindu-le acestora produse rafinate cu preturi accesibile.
Atmosfera este intregita cu carti, albume si obiecte de arta, decoratiuni,  produse de confiserie, ciocolaterie si multe alte cadouri.
Usor de retinut: Targul Martisorului! Dezbraca-te de Iarna!”

  • Organizator: Accente NOI
  • Parteneri: Palatul Copiilor Bucuresti;
  • Perioada de desfasurare: 25 februarie – 1 martie 2010
  • Program de vizitare: 10:00 – 20:30
  • Intrarea liberă

Marché de Nöel@Institutul Francez

0

Posted on : 07-Dec-2009 | By : mada | In : Târguri

12 şi 13 decembrie

Institutul Francez

La Marche de Noel, sacul moşului este plin de creaţiile cele mai recente ale designerilor şi artiştilor autohtoni, specializaţi în decoraţiuni interioare, bijuteriile şi piesele vestimentare, jucarii, picturi si fotografii. Cei care caută bijuterii şi accesorii, vor fi bucuroşi să afle că la târg şi-au anunţat deja prezenţa Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Carla Szabo, Mihaela Zvîncă, Maria Filipescu, Ioana Matei, Raluca Drăcea, Silvia Şerban şi Mariana Xidarakou.

La Marché de Nöel, vor participa cu veşmintele pe care le crează Rozalb de Mura, Alina Botea, Smaranda Almăşan, Ana Alexe, Adriana Goilav, Andra Cliţan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mirela Diaconu, Maria Popistaşu, Lena Criveanu, Edita Lupea şi Istvan Câmpan.

Pe tot parcursul târgului, vom putea admira picturile pline de culoare ale Patriciei Teodorescu şi fotografiile din portofoliul artistului Dan Pierşinaru.

Lista cu ajutoarele Moşului este completată de Ana Wagner, CareCutare cu pernele şi jucăriile lor simpatice, adorabila caracatiţă prietenoasă Karakiri (care a promis ca îşi va aduce prietenii, aviz celor mici!) şi Alien Ape Star, Agnes Keszeg, Virgina Toma şi Drink Light.

 Marché de Nöel@Institutul Francez