„Flori, fete, filme sau băieţi” @Galeria Dalles

0

Posted on : 07-Feb-2010 | By : mada | In : Spectacol

Galeria Dalles, 5 si 7 februarie 2010,ora 20:oo

“Spectacolul „Flori, fete, filme sau băieţi”, după textul original al lui Mimi Brănescu, revine în spaţiul Cafenelei Dalles, saptamana aceasta, pe 5 si 7 februarie, orele 20.00. Ĩn regia şi scenografia lui Radu Popescu, spectacolul include în distribuţia sa nume ca Paul Ipate, Cristina Găvruş, Zaharija Angeleska şi Alexandru Secăreanu.

Două fete, doi băieţi. O poveste despre prietenie. La şaisprezece ani. Despre îndrăgostire la şaisprezece ani. O poveste despre cum ne maturizăm şi ce poate să însemne toate acestea pentru fiecare, o poveste în care mulţi dintre noi ne vom regăsi – în expresii, în gesturi, în năzuinţele noastre mărunte. Un text care nu dezbate probleme morale, dar care îi va face pe mulţi spectatori să se întrebe – care sunt lucrurile pentru care merită să ne zbatem, pentru care merită să trăim?
Ne face plăcere să revenim în cafeneaua Galeriei Dalles. După reuşita primei reprezentaţii abia aşteptăm reîntâlnirea cu un public extrem de cald şi cu un spaţiu făcut parcă anume pentru tipul de teatru pe care îl practicăm.
– menţionează Radu Popescu, regizorul şi scenograful piesei „Flori, fete, filme sau băieţi”.

  • Durata piesei: 1h 30;
  • Biletele se pot rezerva prin telefon la numărul 031.80.52.491, pe adresa de mail office@dallesrevolution.ro sau se pot achiziţiona de la casa Librăriei Dalles (Bd. N Balcescu.18);
  • Preţul unui bilet este de 15 lei. “

Afis Flori fete filme sau baieti „Flori, fete, filme sau băieţi” @Galeria Dalles