Tom Waits, autor de poezii în volum

0

Posted on : 30-Nov-2010 | By : mada | In : Vedete

Muzicianul american Tom Waits îşi va face debutul ca poet cu un volum care va fi ilustrat cu fotografii realizate de Michael O’Brien – fotoreporter cu 30 de ani de experienţă şi multe premii în palmares, potrivit NewsIn.Volumul este intitulat “Hard Ground”, iar fotografii din el au o temă pesimistă: viaţa oamenilor fără adăpost. O’Brien a colaborat cu Waits şi la discul “Glitter And Doom Live”, pentru care a realizat fotografia de pe copertă.

thumbnail

Prima carte de poezii a lui Waits va apărea pe piaţă în martie 2011.

În vârstă de 60 de ani, Tom Waits se numără printre cei mai apreciaţi muzicieni ai ultimilor ani, inconfundabil datorită timbrului său vocal unic şi stilului ce poate fi definit ca amestec inspirat de jazz, blues şi rock. A avut şi roluri secundare în filme (“Down By Law”, “Bram Stoker’s Dracula”), iar în 1983 a fost nominalizat la Oscar pentru coloana sonoră a peliculei “One from the Heart”.

“Livada de fotografii” la Metrou

0

Posted on : 09-Iun-2010 | By : mada | In : Expoziţii

Bucureşti, 9 – 11 iunie

Vino cu fotografii făcute în Bucureşti, format maxim 10 x 15 cm iar organizatorii ţi le expun la staţia de metrou Unirii în “Livada cu fotografii”. La sfârşitul expoziţiei toate fotografiile vor fi donate Muzeului Municipiului Bucureşti. Astfel, fiecare dintre noi poate contribui la crearea unei arhive cu fotografii ale Bucureştiului zilelor noastre, iar peste ani şi ani probabil se vor face expoziţii gen “Trecut-au anii” cu fotografiile noastre.

Staţia de metrou Unirii din capitală va fi transformată pentru 3 zile, într-o “Livadă de Fotografii”. La expoziţie pot participa toţi aceia care vin cu fotografii făcute în Bucureşti, format maxim 10×15 (cm). Cine doreşte, spun organizatorii poate scrie pe spatele fotografiei un gând pentru oraş. La sfârşitul expoziţiei toate lucrările vor fi donate Muzeului Municipiului Bucureşti, contribuind astfel la crearea unei arhive. Evenimentul este organizat de Asociaţia Bucureştiul meu drag.

Foto4ALL @Sala Palatului

0

Posted on : 16-Mai-2010 | By : mada | In : Expoziţii

Foto4ALL este o expozitie cu vinzare organizata in interesul fotografilor, a carei tinta este aceea de incuraja atit talentele emergente cit si artistii recunoscuti sa expuna si sa isi vanda lucrarile.De asemenea, expozitia doreste sa creeze o retea de cunostiinte intre galerii, cumparatori, agentii de fotografie si artisti, o platforma care sa puna fotografia in prim plan.

Expozitia va avea loc in perioada 27-30 mai 2010 la Sala Palatului din Bucuresti, etajul 1, desfasurandu-se in acelasi timp cu Salonul de Fotografie si avand prin urmare avantajul promovarii si al publicului numeros pe care salonul le implica.

Expozitia este deschisa tuturor artistilor fotografi, profesionisti sau amatori, recunoscuti sau mai putin cunoscuti, pasionati si a caror creatie reveleaza un univers original, coerent din punct de vedere tehnic si estetic.

Mai multe informatii puteti afla aici.

“Mega Kilipirim” de primăvară

0

Posted on : 09-Mar-2010 | By : mada | In : Cărţi, Expoziţii, Târguri

Cea de-a X-a ediţie a Târgului de carte, muzică, film şi antichităţi Kilipirim se va desfăşura, în perioada 12 – 21 martie, la Sala Dalles din Capitală şi va avea o ofertă extinsă de carte românească, carte de import, produse audio-video, obiecte de anticariat şi numismatică.

Ediţia extinsă de anul acesta, intitulată “Mega Kilipirim”, va avea o ofertă îmbunătăţită de carte românească, carte de import, produse audio-video, obiecte de anticariat şi numismatică. Discount-urile pornesc de la 30% şi pot ajunge până la 70%, potrivit unui comunicat de presă.

Pe de altă parte, de la această ediţie a Kilipirim nu va lipsi nici tradiţionala tombolă, la care sunt invitaţi să participe toţi vizitatorii târgului. La finalul evenimentului, patru câştigători vor pleca acasă cu câte 3 kg de carte corespunzătoare domeniului preferat: copii, beletristică, hobby sau business. Ei vor fi anunţaţi pe site-ul dallesrevolution.ro, pe 22 martie.

Totodată, cafeneaua Dalles va găzdui la etaj, în perioada târgului de carte, o expoziţie de fotografie care va cuprinde 60 de lucrări premiate de Nikon în anul 2009.

Târgul este deschis vizitatorilor zilnic, în perioada 12 – 21 martie, între orele 10.00 – 20.00.

Intrarea este liberă.