X-MAS Fairy Tale@True Club

0

Posted on : 18-Dec-2010 | By : mada | In : Shopping, Târguri

True Club, 18 – 23 decembrie 2010

1040574 1 X MAS Fairy Tale@True Club

Răsfaţă-te cu o excepţională şedinţă de shopping participând la “X-mas Fairy Tale”.
Designeri de haine şi accesorii, susţinători ai curentului vintage, artizani de produse handmade sau de decoraţiuni, buticuri cu dulciuri naturale, într-un cuvânt, “creatori de frumos” sunt invitaţi să călătorească într-o fantastică lume a basmelor de Crăciun.
Timp de 6 zile aveţi ocazia să beţi ceai şi vin fier cu scorţişoară în compania lui Prâslea cel Voinic, Făt-Frumos, Setilă, Ochilă şi Flamânzilă.

Moşul organizează o tombolă şi împarte produse cosmetice profesionale, un abonament pe un an oferit de Lala Fitness, cutii dulciuri pentru copii şi multe altele.

Fie că eşti în căutarea unui accesoriu de modă care să emane extravaganţă sau eleganţă fără efort, a unui obiect decorativ unic sau a unui cadou somptuos. Cu atât de multe produse autentice, pe care nu le poţi găsi pe strada mare, târgul este casa cumpărăturilor de Crăciun.

Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity

0

Posted on : 29-Nov-2010 | By : mada | In : Ceainării, Shopping

Duminică, 5 decembrie, începând cu ora 11:00, Ceainăria Serendipity vă invită să intraţi în atmosfera sărbătorilor de iarnă şi să îl ajutaţi pe Moş Crăciun să aleagă cadouri pentru cei dragi. Veţi avea ocazia să cumpăraţi cadouri speciale, confecţionate manual şi să savuraţi un ceai parfumat.

Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity este dedicat celor care işi doresc să pună sub brad cadouri originale, evitând aglomeraţia marilor magazine şi a produselor de serie. Anul acesta, la cea de-a treia ediţie a evenimentului, veţi putea alege dintr-un număr mare de podoabe, accesorii şi decoraţiuni, create cu suflet de tineri artişti.

Intrarea este liberă la Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity.

Numai în ziua bazarului vom avea un preţ special pentru ceaiurile calde şi aromate, care să vă învăluie în amintiri din vremea copilăriei. Cum Crăciunul înseamnă nu numai cadouri, ci şi cele mai plăcute suprize, vă invităm să participati la tombola magică, în urma căreia puteţi câştiga multe daruri din tolba plină a lui Moş Crăciun.

martor serendipity postera3 297x420mm 723x1024 Bazarul de Crăciun de la Ceainăria Serendipity

“Pentru O Viaţă Sănătoasă”- Târg în Bucureşti

0

Posted on : 14-Dec-2009 | By : mada | In : Expoziţii, Târguri

Bucureşti, Muzeul Municipiului, 18 – 20 decembrie

Sunteţi aşteptaţi şi în luna decembrie, la “Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă”.
Ne încântă privirile şi gustul produse alimentare naturale, tradiţionale şi BIO (legume, fructe, miere, magiun, brânză, produse din carne, ulei, pâine, ciocolată, ceaiuri), produse cosmetice naturale şi BIO (creme, uleiuri de corp, măşti de faţă, parfumuri, săpunuri), produse de curăţare naturale şi BIO (detergenţi de vase, detergenţi de îmbrăcăminte), vopseluri naturale şi BIO, accesorii îmbrăcăminte, hand-made şi edituri.

Atât organizatorii, cât şi expozanţii îşi aşteaptă vizitatorii cu preţuri de producător şi cu nenumărate surprize şi promoţii.
În luna decembrie, la “Târgul pentru O Viaţă Sănătoasă” sunt pregătite nenumărate surprize: invitatat special fiind Moş Crăciun, care stă pe tronul lui şi ascultă dorinţele copiilor.
De asemenea, continuă campania de informare privind “Turburările în alimentaţie”, campanie care se materializează prin prezenţă la eveniment a unui specialist în tulburări de digestie care oferă recomandări practice asupra modului de alimentaţie. Nici de aceasta dată nu lipseşte screening-ul comportamentului alimentar oferit gratuit de www.medicpentrutine.ro.

targ%20pentru%20viata%20sanatoasa2 Pentru O Viaţă Sănătoasă  Târg în Bucureşti

  • Programul târgului este între 10.00 – 20.00.
  • Intrarea este liberă.

Eveniment organizat de Lalla Events şi Hello Events.