Nicolae Breban @ Corect Books

0

Posted on : 04-Nov-2010 | By : mada | In : Cărţi

Scriitorul Nicolae Breban va lansa pe CorectBooks volumul “Aventurierii politicii româneşti, o analiză a patru dictaturi din România”, conferinţa de presă urmând să se desfăşoare on-line, autorul “Animalelor bolnave” răspunzând întrebărilor de la Paris, a anunţat, miercuri seară, la Muzeul Literaturii Române, Sorin Roşca Stănescu, director general Virtual Big Bang, informează Agerpres.

http://www.piata-cartii.ro/poze/443.jpg
Librăria digitală “CorectBooks”, care face accesibilă, în doar câteva minute, cartea românească pentru cititorii din întreaga lume, s-a lansat, la 1 octombrie, în Bucureşti, amatorii de lectură putând cumpăra, în scurt timp, acest produs virtual.
“Lansarea CorectBooks este o dublă premieră absolută în România, primul magazin de carte în format digital, şi, în acelaşi timp, pentru întâia dată, cititorii, utilizatorii Internetului, scriitorii şi editorii având posibilitatea să se antepronunţe”, a declarat Sorin Roşca Stănescu.
El a menţionat că iniţiativa “vizează, ca segment de piaţă, studenţii şi elevii, pentru cartea universitară şi şcolară, milioanele de români din străinătate, ca şi scriitori, traducători, care au şansa de a fi, pentru prima dată, competitori în mod democratic”.

SPS LOW/NO BUDGET ONLINE SHORT FILM FESTIVAL 2010

0

Posted on : 17-Iun-2010 | By : mada | In : Festivaluri, Filme

Organizatorii festivalului de  sps low/no budget online short film festival 2010 lansează următoarea invitaţie:

Duminica, 20 si Luni, 21 Iunie 2010, va invitam la TERASA FABRICA (Strada 11 Iunie, nr 50), incepand cu ora 22:00, sa vizionam impreuna scurt metrajele participante la SPS LOW/NO BUDGET ONLINE SHORT FILM FESTIVAL 2010.

Vor fi prezenti la proiectii  membrii juriului si o parte din realizatorii filmelor. Va asteptam sa ii incurajati cu aprecieri pe cei care s-au straduit sa construiasca o poveste, apoi un scenariu, apoi video productia si post productia unui scurt metraj,  fara a avea la dispozitie nici un buget!

Cu siguranta efortul lor merita sa fie apreciat, de voi, PUBLICUL!

Intrarea este liberă.

SPS LOW NO BUDGET OSFF 2010 724x1024 SPS LOW/NO BUDGET ONLINE SHORT FILM FESTIVAL 2010