“Cum m-am lăsat…” în Parcul Drumul Taberei

0

Posted on : 03-Sep-2010 | By : mada | In : Teatru

Sâmbătă şi duminică, 4 şi 5 septembrie, de la ora 19.00, spectacolul “Cum m-am lăsat…” al Teatrului Metropolis se joacă în spaţiul inedit de teatru-mobil din Parcul Moghioroş, din Drumul Taberei. Cu acest spectacol, se reia proiectul Teatrul Itinerant, demarat cu succes în luna iunie a acestui an. “Cum m-am lăsat…” este o adaptare după romanul “Cum m-am lăsat de gândit”, de Hannes Stein. Timp de o oră, Anca Sigartău şi 1-Q Sapro aduc pe scenă un “fals tratat de non-gândire”.

În ce măsură gândirea împiedică viaţa de zi cu zi puteţi vedea în satira transpusă în varianta teatrală chiar de Anca Sigartău. “Oricât de diferiţi am fi şi indiferent de modalitatea de exprimare, arta este un alt strigăt, este dorinţa de a zgudui societatea din nepăsarea cu care ne otrăveşte viaţa”, spune regizorul Bogdan Muntean despre spectacolul său.

Preţul unui bilet este de 10,60 lei.

„Tangou final“ în parc

0

Posted on : 27-Aug-2010 | By : mada | In : Spectacol, Teatru

Tangou final de Mario Diament
Regia: Moshe Yassur
Scenografia: Constantin Ciubotariu
Cu: Maia Morgenstern, Tudor Aaron Istodor
- Sâmbătă, 28 august, ora 19.00, Parcul Crângaşi, sectorul 6, Bucureşti
- Duminică, 29 august, ora 18.00, Parcul Lumea Copiilor, sectorul 4, Bucureşti

Intrarea este liberă.

Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti reia „Tangou final“, primul spectacol în care s-au întâlnit, pe aceeaşi scenă, actorii Maia Morgenstern şi fiul ei, Tudor Aaron Istodor. Maia Morgenstern joacă rolul unei foste actriţe celebre, dependentă de alcool şi de pastile, care acordă un ultim interviu unui tânăr jurnalist.

[721.jpg]

Diego Goldstein (Tudor Aaron Istodor) este un reporter de investigaţii care vrea să obţină o exclusivitate de la fosta stea de cinema. Dezvăluirile Valeriei Duran (Maia Morgenstern) îl iau prin surprindere, însă, chiar şi pe ziarist.

Spectacolul regizat de Moshe Yassur a fost programat mâine, de la ora 19.00, în Parcul Crângaşi din sectorul 6 şi duminică, 29 august, de la ora 18.00, în Parcul „Lumea Copiilor”, din sectorul 4.