“Flirt”@Clubul Ţăranului

0

Posted on : 12-Nov-2010 | By : mada | In : Spectacol, Teatru

Teatrul de Artă Bucureşti prezintă luni, 15 noiembrie, ora 21, la Clubul Tăranului, spectacolul “Flirt”, cu Mihai Baranga si Andreea Duţă.

afis web flirt 498x703 “Flirt”@Clubul Ţăranului

Piesa este o parodie la adresa metodelor moderne de remediere al oricărui tip de problemă, de disfuncţionalitate, de nereusită. Cei 5 paşi magici prin care se ajunge de la orice la opusul lui orice fac reţeta perfectă chiar şi pentru împlinirea dragostei. Şi pe-asta o dovedesc chiar actorii:

Pas 1: schimbare de look, pas 2: ce profesie să aibă jumătatea? pas 3: locurile de întâlnire, pas 4: un pas. ad literam, pas 5: cum se agaţă.

Un spectacol captivant, de o eleganţă inedită și cu un umor deosebit.

Preţul unui bilet este 20 RON.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0746 114 224.

Fabrica de Scurt Metraj: Parodie vs.Drama@Club Fabrica

0

Posted on : 07-Nov-2010 | By : mada | In : Filme

Luni, 17 Nov,  ora 20:30, Club Fabrica(Strada 11 Iunie, nr.50)

După seara scurt metrajelor ruseşti, Spune pe Scurt vă propune o nouă ediţie a Fabricii de Scurt Metraje. Cu peste 100 de participări la festivaluri internaţionale, cele 13 producţii selectate pentru luna Noiembrie, provin din 6 ţări: Belgia, Spania, Polonia, Columbia, Romania, Mexic. Cele 2 ore de film, propun o dispută între tragic şi comic, între realitate şi absurd şi provoacă stări euforice, lacrimi de emoţie şi în acelaşi timp hohote de râs.

Macheta FdSM 11 Bucuresti 498x706 Fabrica de Scurt Metraj: Parodie vs.Drama@Club Fabrica

În Bucureşti, evenimentul va avea loc pe 17 Noiembrie, de la ora 20:30 în Club Fabrica (Str. 11 Iunie, nr 50).

Pentru a nu vă crea inconveniente, având în vedere numărul limitat de locuri de care dispun locaţiile în care se desfăşoară Fabrica de Scurt Metraje, vă rugăm să faceţi din timp o rezervare prin telefon (sau prin sms la tarif normal – *Nume*Prenume*Oraş*Nr de locuri) la 0729.742.975. Biletele vor fi puse în vânzare doar în ziua evenimentului, în fiecare locaţie. Preţul unui bilet de intrare este de 10 RON.

Fabrica de Scurt Metraje se desfasoară lunar în cele mai importante oraşe din ţară. Pentru a vedea lista completă a locaţiilor FdSM intraţi pe pagina oficială a evenimentului: spunepescurt.ro/fdsm.

“Flirt” şi “Insomniacii”@TAB

0

Posted on : 15-Oct-2010 | By : mada | In : Spectacol, Teatru

Teatrul de Artă București prezintă marți, 19 octombrie, ora 21, la Memories Lounge, spectacolul “Flirt”, cu Mihai Baranga și Andreea Duță.

Flirt. Memories. 19 oct TAB 498x645 Flirt şi Insomniacii@TAB

Spectacolul  este o parodie la adresa mijloacelor moderne de remediere al oricărui tip de problemă, de disfuncționalitate, de nereușită. Cei cinci pași magici prin care se ajunge de la orice la opusul lui orice fac rețeta perfectă chiar și pentru împlinirea dragostei. Și pe-asta o dovedesc chiar actorii: Pas 1: schimbare de look, pas 2: ce profesie să aibă jumătatea? pas 3: locurile de întâlnire, pas 4: un pas. ad literam, pas 5: cum se agață.

Un spectacol captivant, de o eleganță inedita și cu un umor deosebit.

Prețul unui bilet este 20 RON.Rezervările se fac la numărul de telefon 031 80 80 880.

Adresa: Batiștei nr.16

insomniacii.MTR . 18 oct. TAB1 498x704 Flirt şi Insomniacii@TAB

Teatrul de Artă București prezintă luni, 18 octombrie, ora 21, la Clubul Țăranului, comedia “Insomniacii”, scrisă de Mimi Brănescu, în regia lui Sorin Militaru.

Distribuţia îi reuneşte pe Liviu Cheloiu, George Constantinescu și Grigore Marin.

Insomniacii este o comedie despre banalitatea vieţii şi despre condiţia umană dramatică, despre oameni rătăcind în absurd care se agaţă de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranţa ieşirii din anonimat.

Insomniacii, o comedie nebună cu şi despre nebuni şi nebunie.Preţul unui bilet este de 20 RON.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0746 114 224

Adresă : Clubul Țăranului, Str. Kiseleff nr.3