Gabrielle@Fratelli Studios

0

Posted on : 24-Oct-2010 | By : mada | In : Muzică

Joi, 28 Octombrie, Fratellli Studios

Despre nebunia generată de succesul fulminant al single-ul ‘Dreams”, piesa care a propulsat-o în atenţia fanilor din întreagă lume şi care i-a adus un loc în Cartea Recordurilor pentru cea mai înaltă poziţie ocupată de o melodie de debut, Gabrielle spune cu modestie doar că piesa e inspirată din viaţa ei personală. ”Făcând muzică autobiografică simt că îi las pe cei ce mă ascultă să înţeleagă cine sunt şi prin ce trec. Ştiu că mulţi nu agrează acest gen de expunere, dar este felul în care m-am exprimat mereu, prin muzică”, declară artista londoneză într-un interviu. ”Nu încerc să par exhibiţionistă, este doar felul meu de a fi. E natural, cum mi se întâmplă ceva, cum îmi vine să scriu despre asta”, conchide solista.

Gabrielle înregistrează în prezent un nou album. Artista este foarte încântată şi declară pe pagina sa de Facebook că ”de abia aşteaptă să se întoarcă pe scenă”, cu ocazia lansării noului material discografic. ”Asta este ceea ce ştiu să fac cel mai bine şi iubesc muzica mai mult decât orice altceva”, mai adaugă ea, cu entuziasm.
Despre nebunia generată de succesul fulminant al single-ul ”Dreams”, piesa care a propulsat-o în atenţia fanilor din întreagă lume şi care i-a adus un loc în Cartea Recordurilor pentru cea mai înaltă poziţie ocupată de o melodie de debut, Gabrielle spune cu modestie doar că piesa e inspirată din viaţa ei personală. ”Făcând muzică autobiografică simt că îi las pe cei ce mă ascultă să înţeleagă cine sunt şi prin ce trec. Ştiu că mulţi nu agrează acest gen de expunere, dar este felul în care m-am exprimat mereu, prin muzică”, declară artista londoneză într-un interviu. ”Nu încerc să par exhibiţionistă, este doar felul meu de a fi. E natural, cum mi se întâmplă ceva, cum îmi vine să scriu despre asta”, conchide solista.
Gabrielle promite fanilor săi un recital senzual de peste o oră, presărat cu piesele care au făcut-o celebra precum ”Dreams”, ”Out Of Reach” sau ”Rise”. După Gabrielle, seria evenimentelor FINLANDIA PURE SENSES PURE SOUND va continuă cu alte două dive: Vaya Con Dios şi Melanie Fiona, ce vor susţine concerte pe aceeaşi scenă din Fratelli Studios pe 11 noiembrie şi respectiv pe 2 decembrie. Berea Redd’s, devenită deja partener tradiţional al evenimentelor savuroase, va fi prezentă de asemenea la Fratelli Studios alături de comunitatea, în plină creştere, a fanilor Redd’s.
Biletele pot fi achiziţionate, în limita capacităţii locatiei (1000 de locuri), la preţul de 200 lei pe concert sau 500 lei în variantă de abonament la toate cele trei evenimente. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Humanitas). Biletul nu asigură loc la masă, iar pentru rezervări vă rugăm contactaţi office@fratelli.ro.,informează Comunicate de Presă.ro.