Cultural ID

0

Publicat la 10 Mar 2010, de către mada, în Eveniment

Bucureşti, 14 – 24 martie

“Cultural ID” este primul proiect cultural organizat de o asociaţie studenţească (Voluntari pentru Idei şi Proiecte) în parteneriat cu Institutul Cultural Român.
VIP România pune astfel la cale un proiect cu totul nou care uneşte sfera comunicării cu fenomenul cultural. Timp de 10 zile sunt puse la cale conferinţe, traininguri, studii de caz cu privire la cultura contemporană, campanii de comunicare pentru promovarea culturii, dar sunt organizate şi ieşiri la teatru, la film şi multe altele.
Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP România) plănuieşte, să găsească cei mai creativi studenţi, să-i instruiască într-ale comunicării culturale, să le ofere instrumentele şi mediul perfecte pentru a produce ideile cele mai originale şi să-i premieze.
Douăzeci de studenţi pasionaţi de comunicare şi de cultură se adună, începând cu 15 martie la Bucureşti, pentru a elabora o campanie de promovare a unui produs cultural, iar cea mai bună propunere este premiată, existând chiar posibilitatea implementării.
Alături de Departamentul de Comunicare ICR şi agenţiile DC Communication şi Lowe PR, proiectul încercă să traseze caracteristicile unor campanii de comunicare cu un obiect pe atât de fragil pe cât este de important.
Această primă ediţie îşi doreşte să creeze un precedent în domeniul comunicării culturale şi să pună bazele unei comunităţi de comunicatori culturali, manageri culturali şi dezvoltători de strategii şi politici culturale.

http://www.evenimentestudentesti.ro/wp-content/uploads/2010/03/sigla_CulturalID.jpg

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere