UNIFEST 2009 dă startul la distracţie!

0

Publicat la 10 Nov 2009, de către mada, în Eveniment, Festivaluri

UNIFEST 2009 inseamna distractie gratis, nu degeaba, asa ca te asteptam la cel mai mare festival dedicat studentilor din Romania!

Studentii se vor bucura si anul acesta de acces gratuit la teatru, opera, concerte, expozitii cinematografe si muzee, pe intreaga perioada a festivalului (9-19 noiembrie).

Tinerii vor putea participa la competitii sportive si dezbateri, evenimente caritabile si o campanie de donare de sange.

“UNIFEST se desfăşoară sub sloganul “Distracţie gratis, nu degeaba”. Accesul studenţilor la manifestările prilejuite de festival este gratuit, pe baza carnetului de student si a invitatiei. Şi nu degeaba, pentru că este o şansa de a învaţa lucruri noi, de a fi în mijlocul unor evenimente deosebite, de a afla si participa la momente speciale.

Festivalul este organizat de către studenţi şi pentru studenţi, spiritul studenţesc fiind principalul element care va sta la baza atât a organizării cât şi a participării publicului la acest eveniment.

Vino la UNIFEST si vei avea parte de piese de teatru ale caror actori si regizori sunt chiar studentii, vei putea sa-i aclami pe interpretii Operei Nationale Romane in spectacole de opera si balet si vei avea acces la muzee si expozitii speciale.

Mai mult, UNIFEST iti propune o serie de traininguri si dezbateri foarte interesante, o campanie sociale de Donare de Sange si un Flash Mob inedit. Iar daca esti sportiv din cale-afara, atunci trebuie neaparat sa participi la Campionatul de Fotbal UNIFEST.

Si pentru ca oricarui festival respectabil ii sta bine in tinuta de petrecere, te invitam la petrecerile in club si la cele de karaoke. Vom acorda distinctia de Miss UNIFEST celei mai dragute dintre participante iar la final iti pregatim si un super concert!

Te asteptam la editia a 8-a a UNIFEST incepand de Luni, 9 Octombrie, si pana pe 19 Octombrie! Tine minte, UNIFEST inseamna distractie gratis, nu degeaba!”

 UNIFEST 2009 dă startul la distracţie!
Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere