Calea Victoriei în imagini

0

Publicat la 08 Ian 2010, de către mada, în Expoziţii

Sala de lectură a Teatrului Act

11 ianuarie – 10 februarie

O altfel de plimbare, o altfel de Calea Victoriei, un altfel de fotograf. Sotin Nainer ne ia de mână şi ne poartă prin inima Bucureştiului, pentru a ne introduce într-o lume în care detaliile cotidiene fac subiectul plimbării, şi nu clădirile istorice aşa cum ne-am aştepta de la o expoziţie intitulată “Calea Victoriei”.
Fotograful propune un unghi diferit şi neconvenţional de cuantificare a spaţiului urban, pe cea mai importantă şi circulată arteră din Bucureşti, şi reuşeşte să ne surprindă într-un mod cât se poate de plăcut.
Expoziţia stă “acasă” o lună de zile. Aşadar, puteţi oricând să aveţi parte de o poveste în imagini, alături de ceaiuri aromate, pe strada pe care a luat naştere Bucureştiului.

Expoziţia prezintă 22 de fotografii monoctome realizate în ultimii ani, despre care Sorin Nainer spune aşa: “Este o stradă pe care merg aproape zilnic şi în care poţi regasi tot Bucureştiul, la scară mai mică: bogaţie, sărăcie, lumină, întuneric, clădiri vechi şi noi, înalte sau scunde, oameni de toate felurile. În fotografiile mele am încercat să surprind lumina aceea specială de pe Calea Victoriei, fâşiile de lumină care apar datorită jocului de clădiri înalte şi a străzilor înguste. Pozele sunt alb-negru tocmai pentru a surprinde acest joc de lumini.”

100107223353 Calea Victoriei în imagini

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere