Campionatul internaţional de gătit în aer liber @ Bucureşti

0

Publicat la 03 Mai 2010, de către mada, în Expoziţii, Timp liber

Campionatul International de Gatit in Aer Liber

(Cupa Etapei Bucuresti – Piata Constitutiei, 7-9 mai 2010) este cel mai mare eveniment gastronomic din Romania si prima competitie gastronomica din istoria Romaniei certificata si inregistrata in programul international al W.A.C.S. (World Association of Chefs Societies).

  • Organizatorii evenimentului: Asociatia Culturala Euro Est Alternativ

AFIS CAMPIONAT Campionatul internaţional de gătit în aer liber @ Bucureşti

Program
Vineri, 7 mai 2010, Clasa Preparate Culinare Reci
A. Sectiunea Antreuri, Expozitie de Arta Culinara
B. Sectiunea Dulciuri si Patiserie
C.Sectiunea Creatie

Sâmbătă, 8 mai 2010, Clasa Gatit in Aer Liber
E. Sectiunea Plita
F. Sectiunea Gratar
G. Sectiunea Ceaun
H. Sectiunea Creatie

Duminică, 9 mai 2010, Program de demonstratii de arta culinara
Gastro Show-uri oferite de: Maestrul Nicu Urs – bucatarie chinezeasca, Maestrul Cornelia Ghisoi – dulciuri, Maestrul Petrisor Tanase – bucatarie africana, George Catana – dulciuri, Dragos Bercea – meniu cu specific vanatoresc, Septimiu Crisan – meniu la plita, Maestrul Antonio Passarelli – meniu italian, Sergiu Nedelea – parada somelierilor, Maestrul Pop Adrian – protap
D.Sectiunea Meniu Alternativ

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere