CineMAiubit 13

0

Publicat la 09 Dec 2009, de către mada, în Eveniment, Expoziţii, Festivaluri, Filme

14-17 decembrie, Bucureşti

Cinema Studio

Ajuns la a 13-a editie, Festivalul International de Film Studentesc CINEMAIUBIT are loc in perioada 14-17 decembrie 2009 la Cinema Studio din Bucuresti. In prima zi a festivalului, pe 14 decembrie, va avea loc vernisajul unei expozitii de fotografie si de afis, eveniment urmat de festivitatea de deschidere si de un program competitiv.

Filme studentesti de fictiune (pelicula si digital), documentar si animatie/experiment, productii venind din tari precum Australia, Bulgaria, Cehia, Columbia, Franta, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Slovacia si Statele Unite ale Americii dar si din Romania, vor putea fi vizionate timp de patru zile de publicul cinefil.

Potrivit Agerpres, aprecierea productiilor cinematografice intrate in competitie va fi facuta de un juriu constituit din personalitati romanesti precum Nae Caranfil, Corneliu Porumboiu, Magda Mihailescu, Vivi Dragan Vasile, Cristian Tudor Popescu, Anusavan Salamanian, Dragos Bucur, Maria Ploae, Laura Baron, Mihai Orasanu, precum si personalitati din strainatate precum Manuel Costa e Silva din Portugalia, Stephanie Boy si Joel Soler din Franta.

Intre premiile si distinctiile oferite de Festivalul International de Film Studentesc CINEMAIUBIT  se numara Marele Premiu oferit de Centrul National al Cinematografiei, Premiul de regie ‘Cristian Nemescu’, Premiul de scenariu ‘Catalin Cocris’, Premiul Criticii sau Premiul pentru Sunet ‘Andrei (Otto) Toncu’.
cinemaiubit

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere