Dacă dragoste nu e, nici …party nu e!

0

Publicat la 09 Feb 2010, de către mada, în Cinematograf, Cluburi, Filme, Muzică, Spectacol, Teatru

A început nebunia dragostei. Toată lumea amorezată fierbe în aşteptarea zilei în care iubirea poate îmbrăca forma unui cadou, fie el un inel, un buchet de flori,  sau, de ce nu, un bilet la teatru sau la film sau,poate, o seară de muzică barocă.

Pentru cei care vor să îmbine dragostea pentru artă cu cea pentru jumătatea perfectă, am pregătit câteva noi  sugestii:

Teatrul Masca organizează duminică, 14 februarie, începând cu ora 17:0 o petrecere a pălăriilor (Hat Party). Odată ajunşi, puteţi prinde alături de actori două lacăte în gardul teatrului, aruncând apoi cheile ca simbol al iubirii veşnice. “Când vor fi 20 000 de lacăte în gard, lumea întreagă va şti că locul adevăratei iubiri este colţul format de B-dul. Uverturii cu Str. Dealul Ţugulea, adică Teatrul Masca sau locul în care este permis orice gând, orice zâmbet, orice lacrimă”, promit cei de la Masca.

Apoi, la ora 17:30 începe concertul formaţiei “Viţa de vie”.

Intrarea e liberă.

Urmează, de la 18:30,  un recital de jazz în Ceainăria Masca,  iar de la 19:00 puteţi urmări “Cafeneaua”, regia Mihai Mălaimare, un spectacol despre şase declaraţii de dragoste sub clar de lună.

Movieplex (Plaza România), pe de altă parte, organizează în noaptea de sâmbătă 13 spre duminică 14 februarie un maraton de filme.

10 ore de filme noi la sfârşitul cărora cei care rezistă pot primi premii constând în invitaţii la la film, abonamente şi pupici din belşug.

Biletul costă 17,8 lei şi în baza lui ai acces nelimitat la filme.

Sau, de ce nu,de la ora 21:30, să ascultaţi un concert  “la catena d’amore” în compania Mariei Răducanu acompaniată de Maxim Belciug, în ArtJazz Club.

afis valentines 2010 curbe Dacă dragoste nu e, nici ...party nu e!

b24 artjazzclub 14februarie1 Dacă dragoste nu e, nici ...party nu e!

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere