Festivalul Internaţional de Film NexT@Bucureşti

0

Publicat la 29 Mar 2010, de către mada, în Festivaluri, Filme

Festivalul Internaţional de Film NexT

13-18 aprilie 2010

Cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Film NexT are loc în perioada 13-18 aprilie 2010 la Cinema Scala, Cinemateca Eforie şi mansarda Cărtureşti Verona din Bucureşti. NexT este o iniţiativă a Societăţii Culturale NexT, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.

Festivalul Internaţional de Film NexT se desfăşoară în 2010 sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României. Activităţile Societăţii Culturale NexT se încadrează în “Viziunea pe 30 de ani pentru România” a Casei Regale.

În premieră pentru Festivalul Internaţional de Film NexT, biletele pentru cea de-a patra ediţie s-au pus în vânzare prin agenţia TicketFan. Astfel, publicul NexT va avea ocazia să îşi procure din timp abonamente pentru proiecţiile din festival, în perioada de pre-sale care se desfăşoară exclusiv  in reteaua TicketFan si online până pe 12 aprilie.

next film fest

Dupa cum ne-a obisnuit de 4 ani incoace, NexT asteapta pentru inscriere film de fictiune (animatie inclusiv) cu durata de pana la 60 de minute , realizate dupa 1 ianuarie 2008.

In afara de competitie si de sectiunile in afara competitiei, NexT include si o serie de seminarii pe teme de regie, sound-design, productie & distributie, scenaristica etc. la care participantii vor avea acces liber.

Printre cele mai importante premii ale festivalului se numara Trofeul NexT – 4000 Euro si Premiul “Cristian Nemescu” pentru cea mai buna regie – 2000 Euro si Premiul “Andrei Toncu” pentru cea mai buna coloana sonora – 2000 Euro.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere