Marioneta (The Ghost Writer)

0

Publicat la 26 Iun 2010, de către mada, în Cinematograf, Filme

Data premierei: 25 iunie 2010

Marioneta,The Ghost Writer

URSUL DE ARGINT, Berlin 2010

O distribuţie excepţională se alătura regizorului Roman Polanski în acest thriller politic captivant, Marioneta / The Ghost Writer: Ewan Mcgregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams, Kim Catrall, Tom Wilkinson şi Timothy Hutton.

Scriitorul (Ewan McGregor) simte că ceva nu e în regulă încă din primul moment când acceptă să scrie autobiografia lui Adam Lang (Pierce Brosnan).
Asta pentru că, deja, scriitorul din umbră care fusese angajat înaintea lui, un colaborator de cursă lungă al Primului-Ministru e mort – aparent, s-a sinucis. Pe măsură ce Lang este implicat într-un scandal legat de tacticile antiteroriste extrem de dure practicate de administraţia pe care o condusese, scriitorul său din umbră merge tot mai adânc în trecutul charismaticului politician, iar ceea ce descoperă sunt cu mult mai şocante decât acuzaţiile care i se aduc în prezent.

Închis într-o superbă casă izolată undeva pe Coasta de Est împreună cu Lang, cu frumoasa lui soţie şi muză politică (Olivia Williams), cu şefa lui de staff (Kim Catrall) şi o echipă restrânsă de membri ai staff-ului său şi bodyguarzi, Marioneta începe să-şi piardă obiectivitatea şi să se implice personal în povestea pe care ar fi trebuit doar să o consemneze.
Neştiind în cine să aibă încredere, scriitorul începe o investigaţie care devine din ce în ce mai primejdioasă, căutarea adevărului conducându-l la implicaţii foarte adânci. Şi e foarte posibil să nu mai apuce să scrie ultimul capitol…

Din 25 iunie la:

Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cityplex, Cotroceni VIP, Hollywood Multiplex, IMAX, Light Cinema, Movieplex

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

Lasă o părere