Dacă dragoste nu e, nici …party nu e!

0

Posted on : 09-Feb-2010 | By : mada | In : Cinematograf, Cluburi, Filme, Muzică, Spectacol, Teatru

A început nebunia dragostei. Toată lumea amorezată fierbe în aşteptarea zilei în care iubirea poate îmbrăca forma unui cadou, fie el un inel, un buchet de flori,  sau, de ce nu, un bilet la teatru sau la film sau,poate, o seară de muzică barocă.

Pentru cei care vor să îmbine dragostea pentru artă cu cea pentru jumătatea perfectă, am pregătit câteva noi  sugestii:

Teatrul Masca organizează duminică, 14 februarie, începând cu ora 17:0 o petrecere a pălăriilor (Hat Party). Odată ajunşi, puteţi prinde alături de actori două lacăte în gardul teatrului, aruncând apoi cheile ca simbol al iubirii veşnice. “Când vor fi 20 000 de lacăte în gard, lumea întreagă va şti că locul adevăratei iubiri este colţul format de B-dul. Uverturii cu Str. Dealul Ţugulea, adică Teatrul Masca sau locul în care este permis orice gând, orice zâmbet, orice lacrimă”, promit cei de la Masca.

Apoi, la ora 17:30 începe concertul formaţiei “Viţa de vie”.

Intrarea e liberă.

Urmează, de la 18:30,  un recital de jazz în Ceainăria Masca,  iar de la 19:00 puteţi urmări “Cafeneaua”, regia Mihai Mălaimare, un spectacol despre şase declaraţii de dragoste sub clar de lună.

Movieplex (Plaza România), pe de altă parte, organizează în noaptea de sâmbătă 13 spre duminică 14 februarie un maraton de filme.

10 ore de filme noi la sfârşitul cărora cei care rezistă pot primi premii constând în invitaţii la la film, abonamente şi pupici din belşug.

Biletul costă 17,8 lei şi în baza lui ai acces nelimitat la filme.

Sau, de ce nu,de la ora 21:30, să ascultaţi un concert  “la catena d’amore” în compania Mariei Răducanu acompaniată de Maxim Belciug, în ArtJazz Club.

afis valentines 2010 curbe Dacă dragoste nu e, nici ...party nu e!

b24 artjazzclub 14februarie1 Dacă dragoste nu e, nici ...party nu e!

Drama romantică “Dear John” este noul lider al box office-ului american de weekend

0

Posted on : 09-Feb-2010 | By : mada | In : Cinematograf, Filme

Drama romantică “Dear John”, regizată de Lasse Hallström, este noul lider al box office-ului american de weekend, cu încasări de 32,4 milioane de dolari, detronând astfel filmul “Avatar”, după şapte săptămâni în care a ocupat primul loc potrivit Internet Movie DataBase .

Filmul “Dear John”, lansat vineri în cinematografele din SUA, este ecranizarea romanului omonim scris de Nicholas Sparks. Pelicula este o poveste de iubire care se desfăşoară în peisajul atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001. Pe baza romanelor lui Sparks au fost realizate de asemenea filmele “The Notebook” şi “A walk to remember”.

Pelicula lui James Cameron, cu nouă nominalizări la premiile Oscar, ocupă locul al doilea în box office, cu 23,6 milioane de dolari realizaţi din vânzarea de bilete. Următorul loc în box office este ocupat de thriller-ul “From Paris with Love”, regizat de Pierre Morel, cu John Travolta şi Jonathan Rhys Meyer în dsitribuţie, care a strâns 8,1 milioane de dolari din vânzarea de bilete.

“Dear John” va putea fi urmărit pe marile ecrane din România din 12 februarie.

Deşi a fost depăşit în SUA “Avatar” a rămas lider în restul lumii, cu încasări de 76 de milioane de dolari.

De la lansare pelicula a realizat încasări la nivel mondial de 2,21 miliarde de dolari (630 milioane de dolari în SUA şi 1,58 miliarde în restul lumii), informează NewsIn.

http://unwrappedphotos.com/wp-content/gallery/dear-john/channing-tatum-amanda-seyfried-dear-john-ctu.jpg