EUROPAfest 2010 – patru genuri muzicale într-un festival

0

Publicat la 09 Apr 2010, de către mada, în Festivaluri, Muzică

Între 7 si 13 mai, EUROPAfest aduce peste 250 de muzicieni din 36 de tari la Bucuresti cu reprezentatii live de jazz, blues, pop si clasic in concerte, concursuri, workshop-uri, jam sessions si multe alte evenimente care asteapta sa fie descoperite de un public divers.

EUROPAfest debuta in urma cu 17 ani ca o initiativa indrazneata depasind conventionalul si deschizand apetitul pentru muzica buna si un mod liber si relaxat de a gandi. Astazi, considerat brand de tara, EUROPAfest este singurul festival din Europa ce reuneste 4 genuri muzicale.

In cele sapte zile de festival, EUROPAfest promite o atmosfera vie, bucuria de a te conecta la o lume noua doar ascultand un muzician din alta tara, senzatiile inedite, necunoscutul pus pe note sunt electrizante.

Desfasurat sub Inaltul Patronaj al Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu, inca din 2005, EUROPAfest ofera, ca in fiecare an, o agenda bogata, in care muzica buna devine principalul mod de comunicare intre artisti si public. Sub sloganul „Festivalul ofera ! Tu alegi !” registrele vor oscila intre senzualitatea blues-ului, dinamismul pop-ului, neconventionalul jazz-ului si virtuozitatea clasicului.

Potrivit organizatorului evenimentului, jmEvents, EUROPAfest se va desfǎsura in diferite locatii pentru a facilita accesul publicului larg, in functie de preferinte, dar si pentru a da posibilitatea desfasurarii evenimentelor in paralel.

  • Biletele vor fi disponibile incepand cu luni, 12 aprilie in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.bilete.ro, www.ticketfan.ro si www.myticket.ro. EUROPAfest 2010 este un proiect realizat cu suportul programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.

Mai multe detalii AICI.
inchide

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere