Galop Show@Arenele Romane

0

Publicat la 27 Apr 2010, de către mada, în Expoziţii, Spectacol

Bucureşti, 1 – 2 mai

Arenele Romane

Animal de companie, animal de luptă, arhetip şi bun prieten al omului, calul este un simbol al libertăţii. Bărbaţii îşi apărau teritoriile sau cucereau altele noi, ajutaţi de forţa şi viteza calului, care devenea scut, tovarăş şi salvator. Arta, graţia şi eleganţa au un loc de cinste în acest spectacol unic.
“Galop Show” este despre toate acestea. O mega-producţie, cu o desfăşurare masivă de forţe: zeci de oameni în arenă, peste 50 de oameni în staff-ul de producţie, ani de antrenament şi repetiţii, recuzită de cele mai diverse tipuri (arcuri, steaguri, torţe, care etc), focuri, show de lumini sincronizate cu muzica şi 20 cai!
Aveţi ocazia să vedeţi evoluţii de cai în sincronizare perfectă, pe ritmurile Căluşului, în competiţie directă cu o trupa de căluşari adevăraţi; cai în paşi de dans; sărituri peste obstacole (inclusiv peste o căruţă în care sunt oameni); acrobaţii ale călăreţilor în galopul cailor; dresuri de ponei, şi, mai presus de toate veţi fi surprinşi de comunicarea perfectă dintre cai şi antrenori.
În afară de a fi un spectacol care are toate ingredientele pentru a fascina toate categoriile de public, “Galop Show” este reamintirea unui alt stil de viaţă, de cei mai mulţi dintre noi uitat.

29440 Galop Show@Arenele Romane
Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere