Boutique de Fineţuri@Cafepedia

0

Publicat la 06 Dec 2009, de către mada, în Eveniment, Târguri

Micul târg de delicatese şi cadouri cu stil se deschide la Cafepedia din Romană  pe 12 si 13 decembrie.

Pe 12 şi 13 decembrie 2009 are loc la Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2) prima ediţie a Micului Târg de Delicatese şi Cadouri cu stil, Boutique de Fineţuri.

Timp de două zile, între orele 11:00 şi 21:00, Boutique de fineturi îşi deschide porţile cu o ofertă de cadouri pentru toţi amatorii de rafinament culinar şi de accesorii chic atât vestimentare cât şi de design interior.

Savoarea şi aromele delicateselor portugheze, italiene sau spaniole
se vor face simţite la Boutique de Fineţuri prin intermediul: perelor în vin de Porto, dulceţurilor din pepene galben şi roşu, din roşii verzi, castane sau smochine, pateurilor de sardină şi ton şi al altor mâncăruri fine.
Din „vitrina” Micului Târg de Delicatese şi Cadouri cu stil nu vor lipsi pralinele şi trufele de ciocolată cu creme de şampanie sau caramelizate, ciocolată cu fructe exotice şi fructe de pădure.

Rafinament cultural la un ceai şi o cafea
Vizitatorii târgului Boutique de Fineţuri vor putea include în coşul de cadouri audiobook-uri în prezentări stilate şi albume de artă, pictură şi călătorii, dar şi carţi practice de design şi arhitectură.

Aerul chic al târgului Boutique de Fineţuri va fi dat de creatorii de bijuterii din metale şi pietre preţioase care îşi vor expune creaţiile în ambalaje nonconformiste.
În cadrul boem al boutique-ului creat ad-hoc în inima „Micului Paris”, pe 12 şi 13 decembrie, vor fi prezente porţelanuri fine, ceramică, dar şi obiecte decorative pe placul celor mai exigente gusturi.

  • Primii 500 de vizitatori ai târgului vor primi cadou un coş de răchita precum şi un card de reducere între 3 şi 15% pentru produsele aflate la standurile cu bulină turcoaz.
  • Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.
p0 jpg 507ca876e95f4a8a2b9f4b68539c2c23 Boutique de Fineţuri@Cafepedia
Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere