Health and Beauty Expo@Sala Palatului

0

Publicat la 06 Nov 2010, de către mada, în Expoziţii, Shopping, Târguri

Sala Palatului, 18 – 21 noiembrie 2010

MH Media Solution anunţă cel mai complex eveniment dedicat sănătăţii şi frumuseţii din România. Health and Beauty Expo” este un concept internaţional introdus anul acesta şi în România.
“Health and Beauty” este o expoziţie mixtă compusă din companii de nivel naţional şi internaţional, cu participarea personalului specializat din domenile aferente.
Evenimentul este ideal pentru ca expozanţii să stabilească contacte importante, să încheie parteneriate, să facă schimb de informaţii şi să înveţe ultimele noutăţi despre estestică, cosmetice, medicină alternativă şi alopată, sănătate şi nutriţie, centre medicale, centre de slăbit şi nu numai.

Evenimentul cuprinde partea de expoziţie, workshop-uri şi conferinţe pe teme de sănătate şi frumuseţe, demonstraţii profesioniste din domeniu, prezentări de modă, lansări de produse, precum şi manifestări artistice. Toate acestea au loc într-un cadru relaxat şi profesional.

Vizitatorii expoziţiei află, printre altele, despre cele mai noi trenduri în materie de produse de înfrumuseţare, cosmetică, îngrijirea părului, igienă personală, medicină alopată, medicină tradiţională, medicină alternativă, terapiii naturiste, nutriţie, gimnastică şi nu numai.

Ca vizitator, ai ocazia să VEZI noi produse şi servicii, să ÎNVEŢI despre ultimele realizări în domeniile sănătăţii si ale frumuseţii prin conferinţele şi workshopurile care au loc, să RELAŢIONEZI cu specialişti, oameni de business şi cu marile firme din piaţă, să IDENTIFICI noi contacte şi oportunităţi de afaceri, să EXPERIMENTEZI prin demonstraţii profesionale, testări de produse şi manifestări artistice.

MH Media Solution anunţă continuarea înscrierilor expozanţilor pentru acest eveniment. Data limită pentru înscrieri este 1 Noiembrie 2010. Condiţiile de participare ca expozant se comunică de către departamentul de vânzări al MH Media Solution companiilor interesate să expozeze în urma unei cereri de participare care poate fi completată pe siteul evenimentului.

Implică-te şi transmite mai departe:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

 • “Health and Beauty Expo” @Sala Palatului
  Sala Palatului, 18 – 21 noiembrie MH Media Solution anunţă cel mai complex eveniment dedicat sănătăţii şi frumuseţii din România. “Health and Beauty Expo” este un concept internaţional introdus anul acesta şi în România. “Health and Beauty”
 • Târgul Educaţional Bucureşti@Sala Polivalentă
  7 – 9 octombrie 2010,  Sala Polivalentă Un număr de 28 de expozanţi îşi prezintă oferta la cea de-a şasea ediţie a Târgului Educaţional Bucureşti care se desfăşoară în perioada       7 – 9
 • AuGust de vacanţă, Festivalul verii
  Bucureşti, 6 – 15 august În Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost I.O.R.) se vor deschide nişte standuri de prezentare a unei oferte originale româneşti, cu un meniu de combinaţii literar – gastronomice diverse folosind elemente din
 • Acasă la Mircea Albulescu, întâlnire cu Tudor Arghezi
  Teatrul Joint continuă stagiunea de vară “mari actori ai scenei româneşti” cu spectacolul “Acasă la Mircea Albulescu, o întâlnire cu Tudor Arghezi“, pe 18 august 2010, ora 20:oo . Spectacolul  a fost realizat după o
 • Programe pentru familii @ Muzeul Naţional de Artă
  Muzeul Naţional de Artă organizează tot felul de programe pentru familii, ce se constituie nu numai în manifestări educative, dar şi modalităţi plăcute de petrecere a timpului liber. Programele pentru familii organizate de MNAR începând

Lasă o părere