Târgul naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale

0

Publicat la 24 Sep 2010, de către mada, în Târguri

Bucureşti, 24 – 26 septembrie, Platforma din faţa Liberty Center

Evenimentul se desfăşoară într-o nouă locaţie, pe platforma din faţa Liberty Center, şi toţi vizitatorii se pot delecta cu sortimente de brânzeturi, sarmale tradiţionale maramureşene în foi de varză dulce “de acasă”, umplute cu carne de porc, gemuri şi dulceţuri din fructe de pădure, prăjituri de casă, turtă dulce şi halviţă si multe alte surprize. Răvăşitul oilor de Bran, un eveniment tradiţional foarte cunoscut şi apreciat în zona Braşovului, va fi vedeta târgului, iar toţi consumatorii se vor bucura de farmecul Branului la Liberty Center.

Vom afla direct de la producătorii de la Bran că Răvăşitul oilor înseamnă întoarcerea oilor la şes după ce au păscut pe munte vara. Toţi bucureştenii vor avea şansa să deguste cele mai bune brânzeturi şi cea mai delicioasă pastramă.

1036148 1 Târgul naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale

Alte produse deosebit de apreciate :
- Dulceaţă şi magiun de Topoloveni
- Sucuri şi siropuri naturale: socate, sirop din muguri de brad, plante medicinale ;
- Gemuri şi dulceţuri din fructe de pădure ;
- Prăjituri de casă, turtă dulce şi halviţă;
- Hidromel, o băutură pe care trebuie să o descoperiţi ;
- Dulceaţă de ardei şi oţeturi aromate;
- Tonice din coacăze şi zmeură.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

  • Târgul naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale
    3 – 5 septembrie Aleile parcului Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Şişeşti Delicatese moldoveneşti din carne de curcan, specialităţi ardeleneşti din carne de porc, oaie şi vită, brânzeturi diverse, legume dolofane bune de
  • Serbările Toamnei. Cârstovul viilor – Sărbătoarea vinului@ Muzeul Satului
    Bucureşti, 10 – 12 septembrie Muzeul Satului vă invită la o prezentare de vinuri însoţită de produse din gastronomia tradiţională, precum plăcinte, cozonaci, turtă dulce, dulceţuri, miere şi produse bio, muzică şi voie bună, toate acestea
  • AuGust de vacanţă, Festivalul verii
    Bucureşti, 6 – 15 august În Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost I.O.R.) se vor deschide nişte standuri de prezentare a unei oferte originale româneşti, cu un meniu de combinaţii literar – gastronomice diverse folosind elemente din
  • Avanpremieră Transilvania Fest@Muzeul Satului
    Bucureşti, 3 iulie Transilvania Fest, eveniment de promovare a regiunii Transilvania, se va desfăşura între 30 iulie şi 1 august 2010 la Biertan, lângă Sibiu. Festival de “cultură şi mâncare”, acesta promovează tradiţiile şi obiceiurile din
  • Branul, cultură şi tradiţie gastronomică@MŢR
    Muzeul Ţăranului Român, 19 – 21 noiembrie 2010 Sunteţi aşteptaţi la târg între 19 şi 21 noiembrie, de la 9:00 până la orele 19:00, în curtea Muzeul Ţăranului Român. Urmând traseul străbun al transhumanţei, de la

Lasă o părere