Toamna se numără chilipirurile -Kilipirim 2009

0

Publicat la 14 Nov 2009, de către mada, în Cărţi, Eveniment, Târguri

Galeria Dalles anunţă Târgul de carte, muzică, film “KILIPIRIM”, editia a IX-a 2009, organizat de X PO NOI care se va desfasura timp de cinci zile, în perioada 18-22 noiembrie.

Cei care visează de mult timp la o carte, dar nu şi-au permis să o cumpere îşi pot încerca norocul la târgul de carte Kilipirim. La Sala Dalles din capitală, cărţile şi CD-urile sunt, începând de pe 18 noiembrie, la jumătate de preţ.

Consacratul eveniment, deschis in inima Bucurestilor si asteptat de zeci de mii de iubitori de cultura, va desfata timp de 5 zile (in perioada 18-22 noiembrie) gustul amatorilor de carte, muzica si film la preturi de „kilipir”. Targul Kilipirim, ajuns la a IX-a editie, nu este numai un targ cu discounturi ci si un loc de intalnire si comunicare intre autori sau muzicieni, un loc de comunicare cu editorii distribuitorii de produse audio-video si anticarii sau un refugiu pentru lectura.

Ĩntr-un spatiu complet renovat, cu un concept de eveniment reinnoit, KILIPIRIM isi asteapta publicul cu oferte speciale, oferind iubitorilor de carte si nu numai, o excelenta ocazie de a-si completa colectiile si de a descoperi sau redescoperi noi titluri de carte, autori, editori romani si straini.

Proiectul „Citeşte şi dă mai departe – Fii donator de carte!”
Cu un accentuat spirit social, KILIPIRIM va continua la aceasta ediţie proiectul umanitar „Citeşte şi dă mai departe – Fii donator de carte!”, proiect susţinut de Fundaţia RTC şi Mobexpert (sponsorul evenimentului).
Orientat către nevoia de lectură a generaţiei a IIIa din centrele de batrâni, proiectul va răspunde în acest an şi nevoii de lectură a celor mici. Cu sprijinul Fundaţiei şi al Mobexpert, două biblioteci vor ajunge în „Complexul de Servicii Sociale Sf. Nectarie” din Bucureşti – centru de asistenţă socială a persoanelor vârstnice precum şi în „Centrul socio-cultural Provita”, al Parohiei Valea Plopului – centru de asistenţă socială a copiilor abandonaţi.

Ĩn cadrul spaţiului expoziţional al târgului, va fi amenajată o bibliotecă în care sunt aşteptate donaţii de carte ale tuturor celor care doresc să contribuie la această campanie adresată celor două centre.

Tombola Kilipirim
Nu va lipsi la această ediţie nici tradiţională tombolă, la care sunt invitaţi să participe toţi vizitatorii târgului KILIPIRIM! Patru câştigători ce îşi vor afla numele duminică, 22 noiembrie, orele 14.00, la Galeria Dalles, vor pleca acasă cu câte 3 kg de carte. Cele 4 premii vor corespunde domeniilor de carte: copii, beletristică, hobby şi business.

Expoziţie inedită la Galeria Dalles
Galeria Dalles va găzdui la mezanin, în perioada târgului de carte, o expoziţie de fotografie, unică în România, realizată de Nikon Romania şi cunoscutul fotograf  Mihai Moiceanu – „O excursie fantastică printre cele mai înalte vârfuri din lume: personaje şi peisaje inedite care va vor tăia răsuflarea”.

9cb81a233f9e35d44703646587cdd430 Toamna se numără chilipirurile  Kilipirim 2009

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere