“Sufleurul fricii”@Radio România Actualităţi

0

Publicat la 01 Nov 2010, de către mada, în Teatru

Sâmbătă, 6 noiembrie, ora 23:00, Radio România Actualităţi

Matei Vişniec, autorul textului, face o radiogradie a lumii al cărei motor este frica, indusă prin toate mijloacele. Frica este propagată până în cel mai îndepărtat şi marginal teritoriu al fostului ţesut social.
Este o sinceră invitaţie la o clipă de meditaţie si un spectacol radiofonic construit în dialog cu “urmele” de întuneric ascunse în fiecare dintre noi. Nu rataţi  cea mai nouă premieră a Teatrului Naţional Radiofonic.

1038267 1 Sufleurul fricii@Radio România Actualităţi

Monologul conceput de MateiVişniec într-o inedită combinaţie de absurd, comic şi tragic, a devenit o adevarată provocare pentru actriţa Ioana Crăciunescu, oferindu-i atât fascinaţia unui spectacol pe viu, printre spectatori reali, cât şi iată, acum, şansa unei variante înregistrate, construite anume pentru spectatorii virtuali ai Teatrului Naţional Radiofonic.
Diversitatea mijloacelor interpretative se impleteşte armonios cu bogaţia sensurilor ascunse in textul parabolei imaginate de autor, provocând şi o inedită partitură muzicală aparţinând compozitorului George Marcu.
Este o sinceră invitaţie la o clipă de meditaţie si un spectacol radiofonic construit în dialog cu “urmele” de întuneric ascunse în fiecare dintre noi. Vă invităm să redescoperiţi lumina, adevarul si frumosul alături de cuvintele insufleţite anume pentru ascultatorii teatrului radiofonic.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

Lasă o părere