Feliz Navidad- Analia Selis

0

Publicat la 09 Dec 2009, de către mada, în Muzică, Vedete

Duminică ,13 decembrie, ora 19:30

Sala Radio,General Berthelot 60

Analia Selis vă urează anul acesta “Crăciun fericit!” într-un mod personal şi total deosebit. Argentinianca este o prezenţă constantă şi fermecătoare pe scenele din România de ceva ani, reuşind să se apropie rapid de inima publicului a cărui înclinaţie spre muzica de factură latină este deja confirmată. Aşadar, după numeroase concerte de succes Analia vă propune un album de Crăciun special. Melodii interpretate în limba romană, cântate pe ritmuri latino-americane tradiţionale. Cântece care pot fi iubite atât de copii cât şi de adulţi: “Cantece de Crăciun pentru cei mici şi cei mari”
Dacă aţi fredonat măcar odată “Io no soy de aquy” piesa care a şi lansat-o pe argentinianca pe scena muzicală românească, sau v-a binedispus haioasa sa “Milonga Sentimental” atunci cu siguranţă că vă veţi bucura de cadoul muzical pe care Analia vrea să vi-l ofere. Deci… Feliz Navidad!

Cu proiectul “LatinoAmerica” lansat în aprilie anul ceasta, Analia Selis propune un gen de muzică altfel decât s-a putut asculta până acum în România.
“Acum cinci ani, cineva m-a descoperit cântând LatinoAmerica într-un subsol din Bucureşti. Trece timpul şi îmi dau seama că LatinoAmerica este muzica pe care ştiu să o cânt cel mai bine, pe care o simt cel mai mult. Vreau să dăruiesc această muzică tuturor celor care vin cu sufletul deschis să primească ceea ce am de oferit.” Analia

După numeroase concerte de succes, Analia Selis propune un album de Crăciun special. Melodii interpretate în limba romană, cântate pe ritmuri latinoamericane tradiţionale. Cântece care pot fi iubite atât de copii cât şi de adulţi:
“Cantece de Crăciun pentru cei mici şi cei mari”

Muzica, texte, aranjamente şi producţia albumului sunt semnate Analia Selis
Albumul este produs de Sonoro Records în parteneriat cu TVR, Radio România Muzical şi Radio România Cultural.
Fundaţia Phoenix va invită pe toţi, şi cei mici şi cei mari, la un concert inedit unde Analia va prezenta albumului de Crăciun şi alte cântecele iubite de publicul român. După concert Analia Selis o să ofere o sesiune de autografe în foaierul sălii de concert.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere