Tenorul Alessandro Safina la Bucureşti

0

Publicat la 30 Oct 2009, de către mada, în Muzică, Vedete

Luni, 2 Noiembrie 2009, ora 20:00

Sala Palatului – Bucureşti

Fermecătorul tenor italian, Alessandro Safina, dă întâlnire iubitorilor muzicii de calitate întru-un decor romantic şi rafinat.

Tenorul italian va concerta la Bucureşti  reprogramând astfel spectacolul din 5 septembrie.

“Alessandro Safina va fi acompaniat în spectacolul de la Bucureşti de o orchestră formată din peste 40 de muzicieni, cu tot atatea instrumente, iar tot show-ul va fi sută la sută live. Pe langa toate echipamentele de sunet si lumini, scena va fi decorata cu impresionante aranjamente florale.

Din acest motiv, managerii artistului italian nu au vrut să rişte in a concerta pe 5 septembrie in aer liber, mai ales pe fondul celor mai recente prognoze meteo, care anunta pentru sambata posibile averse de ploaie si intensificari ale vantului”, a declarat Raluca Mihail, general manager Blue Music.

“Alessandro Safina este un italiano vero: romantic, atragator, pasional, iar muzica sa poate fi descrisa ca muzica pentru suflet. Pregatirile pentru acest spectacol sunt deosebite si nu puteam risca un spectacol de o asa tinuta sa fie umbrit de nori sau praf. Emotia reintalnirii cu Alessandro trebuie pastrata intacta”, a mai adaugat Raluca Mihail.

Toate biletele achizitionate pana in prezent vor fi preschimbate la intrare cu bilete cu loc.

Posesorilor de bilete pentru 5 septembrie li se vor aloca cele mai bune locuri in configuratia Salii Palatului, conform categoriei de bilete achizitionate.

Persoanele care au achizitionat bilete prin www.bilete.ro si nu pot participa la concert in noua data, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor pana la data de 2 octombrie conform termenilor si conditiilor de returnare ale www.bilete.ro

Evenimentul este organizat de Blue Music.

Pachet special disponibil fanilor: MEET&GREET EXPERIENCE (500 RON)

Meet & Greet Experience inseamna:
- un bilet cat.VIP, in randurile 1 sau 2
- intalnire cu Alessandro Safina si foto de grup
- fotografie cu autograf
- ecuson oficial Meet & Greet Experience
- welcome drink

Pachetele Meet & Greet Experience pot fi comandate doar prin telefon: +4 0720 39 17 39(intre orele 10-18, de luni pana vineri) si email: vip@bluemusic.ro ”

Detalii suplimentare pe www.bluemusic.ro

Pret/Bilet:
Categoria VIP :200 RON
Categoria 1 : 120 RON
Categoria 2 : 80 RON


Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Lasă o părere