“Distracţie gratis, nu degeaba” @Unifest

0

Posted on : 16-Nov-2010 | By : mada | In : Conferinţe, Eveniment, Festivaluri, Muzică, Spectacol, Teatru, Timp liber

Peste 30.000 de studenţi din 17 centre universitare din toată ţara au acces gratuit la concerte, muzee, spectacole de teatru şi operă, precum şi la film, în cadrul celei de-a noua ediţii a Festivalului Unifest, desfăşurat între 15 şi 25 noiembrie, sub sloganul “Distracţie gratis, nu degeaba”, informează MEDIAFAX.

Festivalul studentesc Unifest incepe luni  Concursuri  teatru si concerte gratuite Distracţie gratis, nu degeaba @Unifest

Startul celei de-a noua ediţii a fost dat, luni, printr-un flashmob în Piaţa Universităţii din Capitală.

Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor (USR), Andrei Botez, a declarat, luni, cu ocazia lansării festivalului, că estimează că aproximativ 60.000 de studenţi vor participa la manifestările din această perioadă.Studenţii pot participa, începând de luni, la evenimentele culturale şi concursurile organizate de USR, cea mai mare atracţie fiind un concert ce va avea loc la Sala Palatului. Peste 30.000 de studenţi vor primi bilete gratuite pentru teatru, operă, operetă, muzee şi Ateneul Român.

Reprezentantul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret Sorin Moldovan a declarat că ANST susţine aceste evenimente, care aduc un plus de valoare societăţii civile prin implicarea studenţilor. Organizat în 17 centre universitare, în perioada 15-25 noiembrie, festivalul reuneşte o serie de evenimente culturale, academice, sociale şi sportive de care beneficiază gratuit studenţii din toată ţara.În cadrul Festivalului Unifest vor avea loc Campania Naţională de Donare de Sânge, Campionatul Naţional de Fotbal dintre facultăţi, Mega Concert la Sala Palatului, concursul de Miss Unifest România, precum şi conferinţe, dezbateri şi traininguri.

Partenerii celei de-a IX-a ediţii a Festivalului Unifest sunt Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Primăria Capitalei.

PROGRAMUL festivalului poate fi consultat AICI.

UNIFEST 2009 dă startul la distracţie!

0

Posted on : 10-Nov-2009 | By : mada | In : Eveniment, Festivaluri

UNIFEST 2009 inseamna distractie gratis, nu degeaba, asa ca te asteptam la cel mai mare festival dedicat studentilor din Romania!

Studentii se vor bucura si anul acesta de acces gratuit la teatru, opera, concerte, expozitii cinematografe si muzee, pe intreaga perioada a festivalului (9-19 noiembrie).

Tinerii vor putea participa la competitii sportive si dezbateri, evenimente caritabile si o campanie de donare de sange.

“UNIFEST se desfăşoară sub sloganul “Distracţie gratis, nu degeaba”. Accesul studenţilor la manifestările prilejuite de festival este gratuit, pe baza carnetului de student si a invitatiei. Şi nu degeaba, pentru că este o şansa de a învaţa lucruri noi, de a fi în mijlocul unor evenimente deosebite, de a afla si participa la momente speciale.

Festivalul este organizat de către studenţi şi pentru studenţi, spiritul studenţesc fiind principalul element care va sta la baza atât a organizării cât şi a participării publicului la acest eveniment.

Vino la UNIFEST si vei avea parte de piese de teatru ale caror actori si regizori sunt chiar studentii, vei putea sa-i aclami pe interpretii Operei Nationale Romane in spectacole de opera si balet si vei avea acces la muzee si expozitii speciale.

Mai mult, UNIFEST iti propune o serie de traininguri si dezbateri foarte interesante, o campanie sociale de Donare de Sange si un Flash Mob inedit. Iar daca esti sportiv din cale-afara, atunci trebuie neaparat sa participi la Campionatul de Fotbal UNIFEST.

Si pentru ca oricarui festival respectabil ii sta bine in tinuta de petrecere, te invitam la petrecerile in club si la cele de karaoke. Vom acorda distinctia de Miss UNIFEST celei mai dragute dintre participante iar la final iti pregatim si un super concert!

Te asteptam la editia a 8-a a UNIFEST incepand de Luni, 9 Octombrie, si pana pe 19 Octombrie! Tine minte, UNIFEST inseamna distractie gratis, nu degeaba!”

  • Programul festivalului este divers şi cuprinde spectacole, dezbateri, training-uri, filme, conferinţe , concerte.
 UNIFEST 2009 dă startul la distracţie!