Cesaria Evora, a cincea oară la Bucureşti

0

Publicat la 29 Sep 2010, de către mada, în Muzică

18 octombrie 2010, Sala Palatului, Bucureşti

Cesaria Evora, celebra cantareata din Insulele Capului Verde, care a suferit o interventie chirugicală în luna mai a acestui an, amânându-şi din acestă cauză concertele din turneul de promovare al albumului “Nha Sentimento”, revine pentru a cincea oară în România.

Cesaria Evora va susţine în tara noastră două concerte: primul în Braşov la Sala Sporturilor, în data de 15 octombrie 2010, iar cel de-al doilea în Bucureşti, la Sala Palatului în data de 18 octombrie 2010.

http://www.anyplace.ro/data/news/cesaria-evora-2-1271427200.jpg

“Mai mult, facându-i plăcere să viziteze România, artista va include în turneul său, cu prilejul acestor două concerte, o minivacanţă. Astfel, sejurul Cesariei aici urmează să înceapă în data de 12 octombrie 2010″, precizează organizatorii evenimentului.

Spectacolele din România sunt organizate de Trilogy Media şi Primăria Bucureşti şi susţinute de Hotel Residence si Nova Music / Sony Music.

Biletele pentru concerte se găsesc prin reţeaua eventim.ro, myticket.ro, blt.ro, bilete.ro, biletoo.ro, Sala Palatului din Bucureşti, Sala Sporturilor din Brasov, librăriile Humanitas şi Cărturesti, magazinele Diverta, Germanos, Vodafone şi magazinul Off The Record (str. Blănari, nr. 14), la preţuri cuprinse între 210 si 70 RON.

Biletele vândute si nereturnate pâna în acest moment, pentru concertul din luna mai, ramân valabile, urmând sa fie schimbate la casele de bilete de unde au fost achizitionate, iar în ziua concertului din 18 octombrie 2010 pot fi preschimbate si la ghiseul din incinta Salii Palatului din Bucuresti. Invitatiile oferite separat de promotia “un bilet achizitionat – o invitatie gratuita” nu mai sunt valabile.

În numar limitat, pentru fiecare bilet achizitionat online sau de la Off The Record, fanii cântaretei vor primi gratuit CD-ul “Anthologie”, care cuprinde 16 dintre cele mai bune piese semnate Cesaria Evora.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

  • Nouvelle Vague, a treia oară la Bucureşti
    22 noiembrie 2010, Sala Palatului, Bucureşti Celebrul grup de muzicieni care a cucerit lumea cu ritmuri de bossa-nova revine toamna aceasta pentru a treia oară în România, pentru un concert la Sala Palatului, pe 22 noiembrie,
  • Festivalul Naţional de Folk – Om Bun, 20 de ani
    Duminică, 12 Dec.2010,ora 18:oo, Sala Palatului Festivalul Naţional de Folk – Om Bun va avea loc pe data de 12 decembrie 2010 la Sala Palatului, începând cu ora 18:00. Festivalul Naţional “Om Bun” este evenimentul folk
  • Festivalul Internaţional “Seri cu orgă la Sala Radio”, în perioada 1 – 11 octombrie, la Bucureşti
    1- 11 octombrie 2010, Sala Radio Festivalul Internaţional “Seri cu orgă la Sala Radio” se va desfăşura în perioada 1 – 11 octombrie, la sala de concerte “Mihail Jora” din Bucureşti, şi va cuprinde nouă concerte
  • DEVA PREMAL & MITEN@Bucureşti
    Pe data de 1 Octombrie 2010, la Rin Grand Hotel – sala Bucureşti, va avea loc primul concert DEVA PREMAL & MITEN, with MANOSE în România. Parte din turneul mondial “MANTRE ÎN MIŞCARE 2010″, concertul din
  • Seara italiană @ Arenele Romane
    Vara aceasta incepe cu un spectacol unic in aer liber, la Arenele Romane! Pe data de 30 iunie 2010, de la ora 20.00, Asociatia Culturala BUCURIILE MUZICII va prezinta un concert de inalta clasa:

Lasă o părere