Festivalul de Muzică Veche Bucureşti, eveniment premium

0

Publicat la 12 Oct 2010, de către mada, în Festivaluri, Muzică

30 octombrie – 1 noiembrie, Ateneul Român,  Bucureşti

Festivalul de Muzică Veche Bucureşti îşi dedică ediţia din acest an operei şi personalităţii unui titan al muzicii universale, Johann Sebastian Bach.

1035431 1 Festivalul de Muzică Veche Bucureşti, eveniment premium

Între 30 octombrie şi 1 noiembrie, pe scena Ateneului Român, melomanii sunt invitaţi la un regal al muzicii lui Johann Sebastian Bach, în anul în care se împlinesc 325 de ani de la naşterea compozitorului şi 260 de ani de la moartea acestuia.

An de an, concertele Festivalului de Muzică Veche aduc pe scena bucureşteană sonorităţi cu care publicul are prea puţine ocazii să se întâlnească, sonorităţi cum ar fi cele ale epocilor Medievală, Renascentistă sau Barocă. Festivalul de Muzică Veche Bucureşti şi-a câştigat deja cotaţia de eveniment premium, fiind considerat drept al doilea festival de muzică cultă din România, după festivalul “George Enescu”.    Festivalul de Muzică Veche Bucureşti este un eveniment dedicat muzicii premergătoare Clasicismului Muzical. Concertele din festival aduc pe scenea bucureşteană sonorităţi cu care publicul meloman, şi nu numai, are prea puţine ocazii să se întâlnească, sonorităţi cum ar fi cele ale epocilor Medievală, Renascentistă sau Barocă.
Festivalul a crescut de la an la an, având o reputaţie solidă datorită nivelului artistic promovat, datorită prestigiului muzicienilor invitaţi, dar şi atmosferei deschise şi calde, creată cu fiecare concert.

Biletele se vor pune în vânzare prin Reţeaua Eventim. Programul Festivalului îl puteţi citi şi AICI.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

Lasă o părere