Robin Williams, debut pe Broadway în rolul unui tigru

0

Publicat la 25 Oct 2010, de către mada, în Vedete

Actorul Robin Williams îşi va face debutul pe Broadway în 2011, când va juca rolul unui tigru pasionat de filosofie în piesa “Bengal Tiger and the Baghdad Zoo”, informează accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Spectacolul prezintă o serie de întâmplări din Baghdad, după căderea regimului Saddam Hussein. Rolul naratorului va fi asigurat de un tigru pasionat de filosofie, care discută cu doi militari americani din batalionul de puşcaşi marini şi cu un grădinar irakian.

Piesa de teatru este considerată de specialişti o comedie neagră şi va fi pusă în scenă de Moises Kaufma, pe baza piesei scrise de Rijv Joseph. Spectacolul a avut premiera anul trecut la Los Angeles, iar repetiţiile de Broadway vor începe pe 10 martie, primul spectacol având loc pe 31 martie.

image1 Robin Williams, debut pe Broadway în rolul unui tigru

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune “Mork and Mindy”, ulterior, prestaţia din “Good Will Hunting” aducându-i un premiu Oscar. Artistul, care, în martie anul trecut, a suferit o operaţie pe cord, a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de Film Americane, pentru rolurile din filmele “Bună dimineaţa, Vietnam”, “Cercul poeţilor dispăruţi” şi “Regele pescar”.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

Lasă o părere