Marele premiu IPIFF 2010, pentru filmul “Eu când vreau să fluier, fluier”

0

Publicat la 05 Iul 2010, de către mada, în Filme

Producătorii Cătălin Mitulescu şi Daniel Mitulescu au primit Marele Premiu IPIFF2010 – Trofeul Mării Negre pentru cel mai bun lungmetraj de ficţiune la Festivalul Internaţional al Producătorilor de Film Independenţi pentru producţia “Eu când vreau să fluier, fluier” informează  agenţia Mediafax.

http://www.napocanews.ro/wp-content/uploads/2010/03/eu-cand-vreau-sa-fluier-fluier.jpg

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, premiul a fost înmânat, sâmbătă seară, la Teatrul Naţional din Constanţa, de către Robert Bucur, directorul Oficiului Român pentru Drepturi de Autor (ORDA), producătorilor filmului “Eu când vreau să fluier, fluier”, Cătălin Mitulescu şi Daniel Mitulescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Trofeul Mării Negre pentru cel mai bun film documentar a revenit lui Vivi Drăgan Vasile – Fundaţia de Arte Vizuale, pentru filmul “Memoria de piatră”, în timp ce Premiul de Excelenţă i-a fost acordat lui Radu Gabrea, pentru întreaga carieră şi pentru aportul său adus filmului românesc.

De asemenea, Trofeul Mării Negre pentru cel mai bun scurtmetraj de ficţiune a fost acordat casei de producţie Hi Film Productions – producător Ada Solomon pentru filmele “Icre negre” şi “Lord”.

Totodată, trofeul Mării Negre pentru film indie – producţia 100 % independentă – i-a fost acordat producătorului Dan Chişu pentru producţia independentă, realizată în numai 12 zile, “WebSiteStory”.

În cadrul ceremoniei, a mai fost acordat Trofeul Mării Negre pentru scurt metraj de animaţie – producătorului Cristina Nichituş pentru filmul “Alba Neagra”. Totodată, în cadrul Competiţiei Şcolilor de Film, Trofeul Mării Negre pentru pentru cea mai bună regie, cea mai bună imagine şi cel mai bun scenariu au fost acordate unuia şi aceluiaşi autor Codin Sebastian Pop pentru filmul “Pânza”.

De asemenea, Trofeul Mării Negre pentru cea mai bună şcoală de film a fost înmânat pro-rectorului Manuela Cernat pentru Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale.

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional al Producătorilor de Film Independenţi s-a desfăşurat din data de 30 iunie în Constanţa şi Mamaia.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

Lasă o părere