Premiera „The Twilight Saga: Eclipse”, pe 2 iulie în România

0

Publicat la 26 Iun 2010, de către mada, în Cinematograf, Filme

The Twilight Saga: Eclipse

Data premierei: 2 iulie 2010

Totul în viaţă începe… cu o alegere…. Seattle-ul e devastat de o serie de crime misterioase, iar un vampir răutăcios îşi continuă răzbunările.

În mijlocul tuturor acestor lucruri, Bella Swan (Kristen Stewart) este forţată să aleagă între dragostea ei pentru Edward Cullen (Robert Pattinson) şi prietenia pentru Jacob Black (Taylor Lautner) – fiind conştientă că această decizie a ei are puterea de a aprinde lupta străveche dintre vampiri şi vârcolaci. În plus…vine absolvirea.

În vreme ce majoritatea colegilor ei de la şcoală primesc scrisori de admitere la colegiu şi trimit anunţuri de absolvire, Bella este ocupată să ia o hotărâre în aşa fel încât să poată fi alături de iubitul ei, Edward, pentru totdeauna.

Între timp însă … porneşte un război. Jucându-se cu punctele slabe ale familiei Cullen, o forţă inexplicabilă a creat o Armată Nouă – constituită din vampirii noi, ale căror forţe, vicii şi pofte incontrolabile de sânge sunt la apogeu în primele luni de viaţă supranaturală.

În timp ce Armată Noua, condusă de Riley (Xavier Samuel), îşi croieşte drum spre Forks şi spre Quileute, clanul Cullen şi vârcolacii trebuie să aleagă dacă să-şi lase deoparte conflictul instinctual şi să se alieze pentru a o proteja pe Bella şi pentru a-şi proteja comunitatea de o ameninţare mai mare. Pregătindu-se pentru luptă, Bella află mai multe despre istoria secretă a tribului Quileute, despre ceată de vârcolaci şi despre trecutul lui Jasper şi al lui Rosalie. Aceste cunoştinţe o vor ajută să înţeleagă legăturile formate de lupi, să-şi recunoască dragostea pentru Jacob Black şi să contribuie la protejarea celor dragi.

The Twilight Saga: Eclipse

Cu mai multă acţiune, dragoste, prietenie, gelozie şi pasiune, care au făcut că Twilight / Amurg şi The Twilight Saga: New Moon / Saga Amurg: Luna noua să aibă un succes răsunător în toată lumea, The Twilight Saga: Eclipse / Saga Amurg: Eclipsa este o continuare romantică, plină de răzbunări, a poveştii cu vampiri bine-cunoscute. Filmul este în regia lui David Slade (30 Days of Night) şi îi are în distribuţie pe deja celebrii: Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner.

Filmul poate fi vizionat din 2 iulie la:

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

  • Romanele cu vampiri revigorează piaţa de carte
    Potrivit clasamentului întocmit de reprezentanţii Diverta în funcţie de numărul de exemplare vândute din fiecare roman în librăriile proprii, “Zori de zi”, al patrulea volum din seria “Amurg” scrisă de Stephanie Meyer, a fost cel mai bine vândut roman
  • Muzică de Oscar, chiar în Bucureşti
    9 octombrie, ora 20:00, la Sala Radio: Nicola Piovani Quintet – “La vita e… cinema” Spectacolul este conceput ca un periplu printre cele mai importante şi îndrăgite coloane sonore realizate de Nicola Piovani (însoţite, evident, de
  • Retrospectiva TIFF 2010 @ Bucureşti
    NCRR, 9-17 iunie, Cinema Elvira Godeanu, 11-17 iunie Cinefilii bucureşteni care nu au putut testa la Cluj atmosfera şi filmele celei de-a noua ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania sunt invitaţi la retrospectiva TIFF 2010,
  • Zilele Filmului de Limbă Spaniolă@ Cinema Studio
    8-14 octombrie 2010, Cinema Studio “Liniştea de dinainte de Bach”, în regia lui Pere Portabella, deschide seria de 11 producţii din cadrul Zilelor Filmului de Limbă Spaniolă, un eveniment care se va desfăşura între 8 şi
  • “România, dragostea mea” @ Ceainăria Sala de Lectură
    Miercuri, 15 decembrie 2010, ora 19:00, la Ceainăria Sala de Lectură este programată audiţia spectacolului radiofonic “România, dragostea mea” după piesa T/Ţara mea de Radu Macrinici, regia artistică Gavriil Pinte. Ce este ţara mea?

Lasă o părere