Programul lunii noiembrie @Sci Fi Universal

0

Publicat la 19 Oct 2010, de către mada, în Program, Televiziune

Sci Fi Universal are pentru luna noiembrie o gamă largă de filme şi seriale în premieră: Fapt sau fals: Dosare paranormale – Sezonul 1; Eureka – Sezonul 3; Haven – Sezonul 1; Depozitul 13 – Sezonul 1; Legenda Căutătorului – Sezonul 2; Vânătorii de fantome – Sezonul 2.
Fapt sau fals: Dosare paranormale – Sezonul 1

Premiera: Marţi 16 noiembri, de la 22:00
Continuă în fiecare marţi, de la 22:00

Lider de echipă şi fost agent special FBI, Ben Hansen conduce o echipă formată din cercetătorul Bill Murphy, specialistul în efecte Larry Caughlin, jurnalistul Jael De Pardo, expertul foto Chi-Lan Lieu şi cascadorul expert Austin Porter. Ei pornesc într-o misiune care îşi propune să afle adevărul despre câteva materiale video virale de tristă faimă, care ţin de o altă lume şi de domeniul paranormalului – ori sunt pur şi simplu ciudate.

Eureka - Sezonul 3

08 Programul lunii noiembrie @Sci Fi Universal

Premiera: Două episoade luni 1 noiembrie, de la 22:00
Câte două episoade în fiecare luni, de la 22:00

Eureka va continua toată luna noiembrie, căci continuăm să explorăm această lume stranie şi minunată. Jack Carter, şerif al SUA, ajunge în orăşelul strict secret Eureka după un accident de maşină. Se pare că guvernul SUA a mutat geniile lumii în acest oraş excentric, unde toţi lucrează la inovaţii şi invenţii aprobate de guvern. Iată însă că unul dintre experimente evoluează prost şi şeriful oraşului e rănit, iar Jack e ales să îi ţină locul. Alegerea este motivată nu neapărat de perspicacitatea lui intelectuală, ci de empatia şi capacitatea lui de a stabili legături cu cei din jur. În scurtă vreme, Jack descoperă că viaţa în Eureka nu e niciodată atâtde simplă pe cât ar fi sperat el.

Haven – Sezonul 1

Continuă în fiecare duminică, de la 20:20

Inspirat după nuvela lui Stephen King The Colorado Kid, Haven pătrunde în lumea ciudată a unui orăşel din Maine, populat de oameni care au diverse puteri neobişnuite şi au fost cu toţii exilaţi aici. Când agenta FBI Audrey Parker (Emily Rose) urmăreşte un deţinut evadat, care moare în mod misterios la scurtă vreme după ce ajunge în acest orăşel, ea decide să mai rămână în zonă şi să investigheze mai amănunţit acest loc curios. În scurtă vreme, descoperă că oraşul joacă un rol esenţial nu numai în istoria personală a celor pe care îi adăposteşte.

Depozitul 13 – Sezonul 1

Premiera: Miercuri 3 noiembrie, de la 22:00
Continuă în fiecare miercuri, de la 22:00

Doi agenţi ai Serviciilor Secrete, Pete Lattimer (Eddie McClintock) şi Myka Bering (Joanna Kelly) sunt trimişi la un depozist strict secret din Dakota de Sud. Nu este însă vorba de o operaţiune obişnuită, derulată sub acoperire, căci în acest depozit s-au strâns extrem de multe artefacte cu puteri supranaturale pe care Guvernul SUA le adună de secole. Acum este misiunea lui Lattimer şi Bering să aibă grijă de aceste artefacte şi, în plus, să identifice în toată ţara şi alte asemenea obiecte.

Legenda Căutătorului – Sezonul 2

Premiera: Joi 4 noiembrie, de la 22:00
Continuă în fiecare joi cu câte două episoade, de la 22:00

Sezonul al doilea al acestui serial pe teme mitologice continuă să îl urmărească pe tânărul pădurar Richard Cypher (Craig Horner), pornit într-o aventură de proporţii epice. Soarta îi scoate în cale lui Richard o misterioasă femeie pe nume Kahlan (Bridget Regan) şi un vrăjitor înţelept şi puternic, numit Zeddicus (Bruce Spence), care îi dezvăluie destinul său. Richard este copilul despre care vorbeşte o profeţie – primul Căutător adevărat pe care lumea îl cunoaşte după o mie de ani. El va mânui puternica Sabie a Adevărului şi îl va învinge pe maleficul tiran Darken Rahl (Craig Parker).
Vânătorii de fantome – Sezonul 2

În fiecare marţi, de la 22:00

Vânătorii de fantome adună o echipă de investigatori paranormali, care îşi propun să exploreze unele dintre cele mai legendare locuri bântuite de pe glob. În fiecare săptămână, echipa ajunge în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, căutând răspunsuri pentru diverse mistere supranaturale. Ce spectre şi monstruozităţi vor reuşi oare să găsească experţii în cele mai întunecate şi mai bântuite unghere ale Lumii Vechi?
Sci Fi – Seri cu filme originale

Sâmbăta, de la 22:00

În fiecare sâmbătă din luna noiembrie, vom difuza filme originale din videoteca Sci Fi. De la producţii cu făpturi îngrozitoare până la fantezii paranormale sau filme epice despre dezastre, ne vom asigura că fiecare seară de sâmbătă va reuşi să vă ţină cu sufletul la gură.

Luna aceasta vom prezenta: Mega Piranha (Premiera: Sâmbătă 6 noiembrie), Frumoasa şi bestia, Cele şapte aventuri ale lui Sinbad, Fulger nimicitor, Furtună de gheaţă (Premiera: Sâmbătă 20 noiembrie), Comorile pierdute din Marele Canion, Apocalipsa de la Stonehenge şi Apocalipsa extratereştrilor.

Implică-te şi transmite mai departe:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

 • Premierele lunii septembrie 2010@ Discovery Channel
  Postul de televiziune Discovery Channel a anuntat premierele pentru luna septembrie 2010: Ross Kemp în jungla urbană  (sezoanele 2 şi 3) - în fiecare miercuri, la ora 22.00 Ross Kemp în jungla urbană îl prezintă pe actorul
 • Târgul ILoveHandmade – de Moş Nicolae
  Muzeul Municipiului Bucureşti, 4 – 5 decembrie Pentru că am păşit în luna Decembrie, luna cadourilor şi a sărbătorilor, artizanii “ILoveHandmade” se reunesc din nou la Muzeul Municipiului Bucureşti. Dacă eşti în căutarea unor lucruri deosebite care
 • Red Bull Flugtag în Bucureşti
  Bucureşti, 19 septembrie 2010 Concursul cu cele mai trăznite maşinării zburătoare, pilotate de cei mai curajoşi piloţi Red Bull Flugtag revine pentru a treia oară în România. Adică, îi provoacă din nou pe cei mai curajoşi şi
 • AdRev 6@Kulturhaus
  Club Kulturhaus, 22 – 26 noiembrie, orele 16-20 “AdRev”, eveniment marca ADVICE Students a luat naştere acum şase ani cu scopul de a reuni studenţii pasionaţi de publicitate cu oamenii din domeniu şi de a le
 • Filme europene de marcă, în week-end, la MŢR
  MŢR, 27-29 august V-aţi întrebat vreodată unde dispar filmele premiate la cele mai importante festivaluri europene? Ei bine, fără un distribuitor, cele mai multe dintre ele nu ajung decât la un public restrâns. B-est, Festivalul Internaţional de

Lasă o părere