AdRev 6@Kulturhaus

0

Publicat la 14 Nov 2010, de către mada, în Conferinţe, Eveniment

Club Kulturhaus, 22 – 26 noiembrie, orele 16-20

“AdRev”, eveniment marca ADVICE Students a luat naştere acum şase ani cu scopul de a reuni studenţii pasionaţi de publicitate cu oamenii din domeniu şi de a le oferi o privire de ansamblu asupra industriei advertisingului.
“AdRev” a devenit garantul ADVICE Students pentru ideea de revoluţie de la care au pornit încă de la începuturi. Evenimentul îşi propune în ficare an să schimbe modalitatea de percepţie a celor interesaţi sau pasionaţi de industria publicităţii prin formatul şi temele pe care fiecare ediţie le abordează.
Aşadar, tema de anul acesta e orientată spre crearea unei imagini cât mai complete şi cât mai reale asupra advertising-ului, sondând diversele mituri şi legende care prind în general ecou în mentalul colectiv studenţesc. Organizatorii fac acest lucru ajutaţi de vocea puternică a “zeilor” din industrie care promit să prezinte lumea publicităţii dincolo de menajamente şi păreri preconcepute.

2010.11.22 26 adrev6 AdRev 6@Kulturhaus

În cele 5 zile ale evenimentului, au loc 10 conferinţe, câte 2 în fiecare zi, într-un format mai amplu cu o durată de 2 ore fiecare. Astfel, ai ocazia de a vedea lumea publicităţii aşa cum este ea, dincolo de mit.
Demitizarea începe de pe 22 noiembrie până pe 26 noiembrie, între 16:00 – 20:00 în Kulturhaus unde participanţii au ocazia de a învăţa mai multe despre acest domeniu şi de a descoperi adevărul din spatele mitului publicitar doar la conferinţele “AdRev”.

Implică-te şi transmite mai departe:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

Pe aceeaşi temă despre viaţa artistică...

  • “Distracţie gratis, nu degeaba” @Unifest
    Peste 30.000 de studenţi din 17 centre universitare din toată ţara au acces gratuit la concerte, muzee, spectacole de teatru şi operă, precum şi la film, în cadrul celei de-a noua ediţii a Festivalului Unifest,
  • Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru al Absurdului “Eugene Ionesco”
    Casa de Cultură a Studenţilor, Teatrul Podu’, 26-28 noiembrie A devenit o tradiţie ca, în noiembrie, tinerii iubitori de teatru să se întâlnească în numele acestui dramaturg şi să dezbată artistic asupra problemelor de viaţă contemporană.
  • “Istoria Imperiului bizantin”@ Ed.Polirom
    Scrisă de unul dintre cei mai reputaţi bizantinologi ai secolului XX, Istoria Imperiului bizantin de A.A. Vasiliev, tradusă acum în limba română la editura Polirom, reprezintă cel mai cuprinzător studiu din acest domeniu.      Traducere şi
  • Health and Beauty Expo@Sala Palatului
    Sala Palatului, 18 – 21 noiembrie 2010 MH Media Solution anunţă cel mai complex eveniment dedicat sănătăţii şi frumuseţii din România. “Health and Beauty Expo” este un concept internaţional introdus anul acesta şi în România. “Health and
  • Dialoguri esenţiale cu George Banu
    Puteţi citi unul dintre dialogurile esenţiale pentru vremurile noastre, dialog realizat de Magdalena Popa Buluc cu George Banu. Reflecţiile unui mare om de cultură “Teatrul este pentru mine o tentativă de a trăi viaţa pe care n-o

Lasă o părere